Simon Nitsche og Helene Spilling:

- Ikke nødvendig med en alvorssamtale

Snakker om den intense og stressende «Skal vi danse»-tida.

BLE GODE VENNER: Simon og Helene fikk et nært forhold til hverandre da de var dansepartnere. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
BLE GODE VENNER: Simon og Helene fikk et nært forhold til hverandre da de var dansepartnere. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Simon Nitsche (30) og dansepartneren Helene Spilling (25) ble raskt seer-favoritter da de var partnere i fjorårets sesong av «Skal vi danse». Etter flere intense uker endte duoen til slutt opp med å vinne TV 2-programmet.

Underveis i sesongen fikk danseduoen mye oppmerksomhet for kjemien de hadde både foran og bak kamera.

Flere ganger var de derimot klare overfor Dagbladet på hva som egentlig var stemningen mellom dem, nemlig bare vennskap.

SEIER: Simon Nitsche og Helene Spilling stakk av med seieren i årets Skal vi danse. Foto: Thea Hope. Reporter: Kine Falch / Rød Løper Vis mer

Men da Nitsche nylig gjestet influenser og sexolog Iselin Guttormsens (35) podkast «G-punktet» ble romanseryktene igjen et tema.

Det er trolig flere som har lurt på om det oppsto noe romantikk mellom Spilling og Nitsche etter programmets slutt, eller om det var noe de holdt skjult for seerne og pressen.

Guttormsen og Nitsche var for øvrig begge konkurrenter i samme sesong av den populære lørdagsunderholdningen, før førstnevnte måtte trekke seg på grunn av et brudd i foten.

I podkasten forteller sportsjournalisten at det ikke var noe annet enn vennskap mellom ham og Spilling.

Dagbladet har vært i kontakt med Simon Nitsche, som ikke har noe ytterligere kommentar til saken.

SLOWFOX: Det ble ofte hett ute på parketten mellom Simon og Helene. Foto: Thomas Andersen/TV 2/NTB
SLOWFOX: Det ble ofte hett ute på parketten mellom Simon og Helene. Foto: Thomas Andersen/TV 2/NTB Vis mer

På spørsmål fra Guttormsen om det var noe seksuelt på gang mellom dem, svarer, Nitsche:

- Vi var bare gode venner.

- Intenst og mye stress

30-åringen forteller videre at han og Spilling fikk et veldig godt vennskap som de ikke ville risikere å ødelegge. «Skal vi danse» er en krevende og stressende konkurranse, som tar mye av tida til kjendisene som er med.

Danseduoen skjønte derfor raskt at det ikke ville gagne dem å blande inn noe romantisk midt oppi konkurransen.

PREMIEREKLAR: Simon Nitsche og Helene Spilling skal danse sammen i årets «Skal vi danse», og på spørsmål om flørt, svarer de dette. Reporter: Celina Morken. Video: Steffen Pettersen/ Rød Løper Vis mer

- Vi hadde noen runder på bakrommet der vi måtte justere hverandre, og det handlet om at det ble så intenst og så mye stress. Vi bevarte alltid den gode stemningen og respekten for hverandre, og det er jeg glad for, deler Nitsche i podkasten.

KNALLDUO: Helene Spilling og Simon Nitsche danset seg helt til topps i «Skal vi danse» i 2021. Foto: Espen Solli/ TV 2/ NTB
KNALLDUO: Helene Spilling og Simon Nitsche danset seg helt til topps i «Skal vi danse» i 2021. Foto: Espen Solli/ TV 2/ NTB Vis mer

Tv-profilen forteller også at han har forståelse for at spørsmålene kommer, og mener det bare betyr at de gjorde en god jobb sammen på dansegulvet.

Vant med å oppleve romanserykter

Overfor Dagbladet deler Spilling sine tanker om romanseryktene.

- Jeg tror ikke vi hadde noe behov for å avklare noe mellom oss. Vi diskuterte jo romansen, men praten gikk i at vi passet sykt bra som venner. Det var ikke nødvendig å ha en alvorssamtale for å oppklare noe, sier hun.

FORELSKA: Årets «Farmen kjendis»-vinner får spørsmål om ryktene mellom han og Sophie Elise. Reporter: Thea Hope Vis mer

Da hun danset med Nate Kahungu (25) høsten 2020 fikk de også romanserykter slengt etter seg. Spilling innrømmer at hun føler at hun har blitt den danseren som alltid kommer til å oppleve rykter med dansepartneren sin.

- Jeg får vel bare vente til jeg danser med en som er gift og har barn før jeg slipper dem, forteller hun lattermildt overfor Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer