Andreas «TIX» Haukeland:

- Ikke så lett å passe inn

Under årets P3Gull snakket Andreas «TIX» Haukeland ut om diagnosen tourettes syndrom.

P3 GULL: Programleder Martin Lepperød ofret håret sitt under årets P3 gull. Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Denne helga var det nok en gang duket for den gjeve musikkutdelingen P3 Gull. Dette var det åttende året utdelingen ble arrangert - riktignok i en litt annen drakt enn tidligere.

I år ble utdelingen ledet fra Deichmanske bibliotek i Oslo av trioen Jonis Josef (28), Henrik Farley og Martin Lepperød (27), kjent fra P3-programmet «Karakter». Sistnevnte er også kjent fra «P3 Morgen».

Blant de nominerte i år fant vi navn som Dagny (30), Ruben (25), Astrid S (24) og Julie Bergan (26), mens av de som opptrådte fant vi artistnavn som Emilie Nicolas (33), Isah (21) og TIX (27).

- Ikke lett å passe inn

Som nevnt var TIX, eller Andreas Haukeland som han egentlig heter, en selvskreven gjest under årets utdeling, der han blant annet gjorde en opptreden av den ferske låta «Tusen tårer».

Først søndag fortalte han imidlertid til følgerne sine på Instagram at han hadde gruet seg i flere uker før han skulle framføre låta.

«Det er et av de største øyeblikkene jeg har opplevd som artist. Jeg gråt bak brilleglassene. For i dette øyeblikket står jeg på TV foran hele landet mitt og skal framføre en låt som foreløpig ingen andre enn meg har noe forhold til», skrev han søndag om å framføre «Tusen tårer».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer