Markus Neby og Andrine Hegerberg:

Ikke sett hverandre på over 100 dager

Kjæresteparet har vært atskilt grunnet pandemien.

NYE STEG: Markus Neby og Andrine Stolsmo Hegerberg gjester «Senkveld» sammen, og her kan de avsløre at de har tatt forholdet til et nytt nivå. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Annonse

Over et år har gått siden tv-profilen Markus Neby (29) avslørte nyheten om at han hadde fått seg kjæreste. Den gang var han svært hemmelighetsfull rundt hvem hans utkårede var, men en måned seinere kom det omsider fram at det var fotballstjernen Andrine Hegerberg (27) han var i et forhold med.

Paret har imidlertid et avstandsforhold da Hegerberg spiller fotball for AS Roma, og dermed holder til i Italias hovedstad, Roma.

I sommer kunne imidlertid Neby avsløre overfor Dagbladet at de likevel hadde fått smake på samboertilværelsen. Dette som følge av coronaviruset, men han innrømmet at tiden ikke var inne for at de to skulle bli samboere permanent riktig ennå.

Fordi paret har hatt avstandsforhold helt fra de ble sammen, fortalte 29-åringen også at paret har hatt muligheten til å beholde nyforelskelsen lenger enn normalt.

- Jeg har tenkt at når jeg kommer ut av nyforelskelsen, så må jeg være i toppform - for da ser hun hva hun er sammen med. Det har jeg kanskje framskyndet, det at nyforelskelsen forsvinner. Men det gnistrer fortsatt, sa han lattermildt til Dagbladet i juni.

Tungt

Det har gått noen måneder siden den gang, og da han nylig gjestet «Lørdagsrådet» ga Neby en status på forholdet til Hegerberg. Spesielt det å ha et avstandsforhold under en pandemi var noe de kom inn på.

- Det er godt over 100 dager siden jeg har sett henne. Jeg har en klump i halsen som vokser. Vi snakkes hver dag og vi facetimer og chatter med hverandre, fortalte Neby, og la ikke skjul på at det er kjipt å være borte fra kjæresten.

NYTT PROGRAM: Nicolay Ramms nye program «Helt Ramme Sporter» ruller nå ut, og her venter mange godbiter. I den første episoden har Ramm tatt med seg Markus Neby til Berlin. VIDEO: NRK / Fredrik Filtvedt. Reporter: Melina Pambou Sundfør. Vis mer

Det å ikke vite hvor lenge det er til de sees igjen beskrev han som tungt.

- Vi har hele tiden satt en dato - 6. desember. Da er jeg ferdig med alt jeg skal gjøre som jeg trenger å være til stede for i Oslo, så da har jeg sagt hele veien at uansett hva, så skal vi sees på en eller annen måte, fortsatte han.

Videre beskrev han ulike scenarioer han hadde gjort seg opp om gjenforeningen. Et av dem var at han reiser ned til Italia og drar hjem igjen til Norge slik at han kan være i karantene fram til julaften.

- Men da får jeg sett henne i fire dager fordi hun reiser bort for å spille bortekamp den uka jeg kan være der, og da er det hundre dager igjen til neste mulighet. Eller så er jeg der nede og feirer jul, og drar hjem 25. desember og er i karantene til jobben begynner igjen, fortsatte han.

Til tross for at han var usikker på hvilke av scenarioene det blir, påpekte Neby at det går fint.

Markus Neby har ikke besvart Dagbladets henvendelser.

Andrine Hegerberg har tidligere fortalt hvordan hun og Markus Neby kom i kontakt med hverandre. Det kom fram da hun gjestet podkasten «The Kåss Furuseths», med Else (40) og Cecilia Ramona Kåss Furuseth (36) i fjor.

Moderne kjærlighetshistorie

Neby hadde nemlig delt en Instagram-story for to år siden, der han spilte fotball med noen venner. Og da valgte han å tagge Hegerberg og søsteren, fotballspilleren Ada Hegerberg i Instagram-storyen, men det stoppet ikke der.

Han og Hegerberg begynte å prate sammen, og det utviklet seg på sikt en flørtende tone mellom dem.

- Det ble veldig mye chatting, og det eskalerte. I november i fjor var jeg i Oslo, og da spurte han om jeg ville møtes. Det var samme kveld som han skulle spille med Lemaitre på Sentrum scene, og jeg møtte ham før det, sa hun den gang.

Datoen de offisielt ble sammen er satt til 11. februar 2019. Det fortalte Neby selv, over telefon. Hegerberg forklarte at hun var dårlige på datoer og den slags, og derfor var det kjekt at kjæresten klarer å ha kontroll.

ORDKNAPPE: Mikkel Christiansen og Sofie Karlstad flyttet sammen under corona, men har ikke ønsket å si så mye om forholdet. Nå forteller Broiler-Mikkel hvorfor. Video: Rød Løper/@mio Vis mer

I perioden de to var sammen før de ytret det offentlig, var det flere som lurte på om de to hadde funnet tonen. Neby hadde blant annet besøkt henne i Paris, noe ivrige fans hadde fått med seg. Likevel var det ikke alle som klarte å slå spikeren rett ned på første forsøk.

- Markus fikk en lang mail fra noen som prøvde å nøste opp i det her. De hadde sendt skjermdumper og alt, og etter mye om og men hadde de konkludert med at han var sammen med Dagny, fortalte hun lattermildt, og fortsatte:

- Det var mange forskjellige spekulasjoner. Vi prøvde aldri å skjule at vi var sammen, men vi blåste det ikke opp heller.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer