Marnie Schulenburg er død:

- Ikke si at hun tapte

Skuespilleren døde av kreft, 37 år gammel.

SÅPESERIER: Schulenburg var kjent fra flere såpesierer, blant annet «As the World Turns». Foto: Shutterstock/REX/NTB
SÅPESERIER: Schulenburg var kjent fra flere såpesierer, blant annet «As the World Turns». Foto: Shutterstock/REX/NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Marnie Schulenburg har gått bort som følge av brystkreft. Det bekrefter hennes representant, Kyle Luker, til The Hollywood Reporter. Hun ble 37 år gammel.

Schulenburg var blant annet kjent for rollen som Alison Stewart i såpeserien «As the World Turns». Skuespilleren etterlater seg ektemannen og skuespilleren Zack Robidas, som hun giftet seg med i 2013. De har en datter sammen, Coda (2).

Ifølge Deadline ble Schulenburg diagnostisert med kreft i 2020, fem måneder etter at datteren kom til verden i desember 2019.

«Snakket bare om framtida»

Ektemannen har også bekreftet nyheten på Facebook, melder Variety. Der takket han fansen hennes for støtten etter at kona mottok kreftbeskjeden.

FOO FIGHTERS: Trommeslageren i Foo Fighters, Taylor Hawkins, døde på turné. En hel musikkverden uttrykker sin sorg over tapet av den 50 år gamle rockeren. Video: Dagbladet TV / NTB / Foo Fighters. Vis mer

«Vær så snill, ikke si at Marnie tapte kampen mot kreften. Det er rett og slett ikke sant. Jeg så henne banke dritten ut av kreft hver dag siden hun ble diagnostisert», skrev Robidas.

«Hun er fantastisk. Vi valgte å angripe diagnosen hennes med blind optimisme. Vi snakket bare om framtida og fortsatte å gå videre. Jeg vet ikke om det var riktig, men det var det eneste vi kunne».

«Den beste gaven»

Ettbarnsmora fikk permisjon fra sykehuset for å feire den amerikanske morsdagen sammen med ektemannen og datteren tidligere denne måneden.

Stjerna tok til Instagram for å dele tanker rundt situasjonen hun befant seg i, som mor og kreftsyk.

«Det var ingen garanti for at jeg kunne komme hjem denne morsdagen», skrev Schulenburg. Hun fortalte videre at hun måtte bruke en oksygenmaskin, noe hun ikke synes var ideelt.

«Jeg vil være sterk og vakker for henne (dattera, red.anm.). Jeg vil vise henne hvordan man går gjennom denne verden med medfølelse, styrke, livlighet, humor og glede slik min mor viste meg».

«Jeg vet at å være her er den beste gaven jeg kan gi henne, men akkurat nå føles det ut som hun får en halvt levende versjon av meg».

OMKOM: Tidligere blogger og influenser Tuva Willassen (28) omkom i en drukningsulykke i Tyrkia. Nå minnes hun av både tidligere bloggkollegaer og venninner. Foto: Privat Vis mer

Skuespilleren skrev videre at man må huske på at ingenting varer evig, og at det beste man kan gjøre for barnet sitt er å forsikre seg om at de føler seg elsket, trygge og at de får støtte.

«Glem den oksygenmaska, bare husk hvordan du skal puste. Sender kjærlighet til alle de fantastiske mødrene i livet mitt».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer