Mila Kunis og Ashton Kutcher:

Ikke skjedd på fire år

Ekteparet var først enige om å bare være «friends with benefits».

SJELDENT SYN: Mila Kunis og Ashton Kuther dukket opp på rød løper for første gang siden 2017. Dette er bare andre gangen paret går sammen alene på rød løper. Foto: Matt Winkelmeyer / AFP / NTB
SJELDENT SYN: Mila Kunis og Ashton Kuther dukket opp på rød løper for første gang siden 2017. Dette er bare andre gangen paret går sammen alene på rød løper. Foto: Matt Winkelmeyer / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av deres nesten ni år lange forhold har Mila Kunis (38) og Ashton Kutcher (43) nesten aldri posert sammen på en røde løperen.

Denne uka gjorde de et unntak for den store åpningen av Lawrence J. Ellison Institute, et nytt medisinsk senter for kreftforskning.

Den overraskende ankomsten, der begge var iført svært avslappede antrekk til rød løper å være, vekket stor oppmerksomhet.

Kunis hadde på seg en elegant svart dress, mens Kutcher hadde på seg en marineblå kardigan, svarte bukser og en stripet skjorte.

Paret jobber aldri samtidig

Entertainment Tonight klarte å kapre til seg et intervju med Kunis på den røde løperen.

Hun ble spurt om hvordan hun og Kutcher balanserte skuespillerkarrierene med å oppdra sine to barn Wyatt, på nesten 7 år, og Dimitri, på 5 år.

- Vi jobber aldri samtidig. Og vi filmer bare på andre steder under sommerferien, resten av året filmer vi hjemme, sa skuespilleren.

Et sjeldent syn

Sist gang Kutcher og Kunis ble sett sammen på rød løper var i 2017, da på Sixth Annual Breakthrough Prize Ceremony i California.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer