Pål Sverre Hagen fra «Exit»:

- Ikke slik min familie skal ha det

Skuespilleren har hendene fulle med tre barn - fra noen måneder og opp til åtte år. I «Exit» viser han en helt annen side.

EXIT: Tobias Santelmann (v.), Jon Øigarden (v.2), Simon J. Berger (h.2) og Pål Sverre Hagen (h.) spiller i den suksessrike NRK-serien. Foto: Fremantle/NRK
EXIT: Tobias Santelmann (v.), Jon Øigarden (v.2), Simon J. Berger (h.2) og Pål Sverre Hagen (h.) spiller i den suksessrike NRK-serien. Foto: Fremantle/NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Pål Sverre Hagen (38) er en av Norges mest etterspurte skuespillere. Du har sett ham spille eventyrerne Thor Heyerdahl i «Kon-Tiki» og Roald Amundsen i «Amundsen». For den første rollen ble han belønnet med en Amanda-pris.

Nå spiller han finansmannen William Bergvik som har rusproblemer og sterke paranoide trekk i TV-serien «Exit» på NRK. Det er så fjernt fra hans eget liv som man kan komme.

Svært privat

- Det er ikke slik jeg ønsker at min familie skal ha det. De fleste prøver å bygge livet sitt på en måte som tåler en storm eller to. Det gjelder å finne verdier utover en fet bankkonto og utsvevende livsstil, sier Pål Sverre Hagen til Se og Hør.

Han prater ytterst sjelden om sitt privatliv, men kan røpe såpass at han er gift med svenske Evelyn og at de har tre barn.

- Vi oppløser grensene mellom landene, spøker han, men legger til at han er veldig fornøyd med sin ektefelle.

Han og kona sa ja til hverandre i California i 2016. Pål Sverre var der i jobbsammenheng, så da passet det ypperlig med et bryllup. Nå pendler han mellom hjemmene i Sverige og Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer