Isabella Martinsen på «God morgen Norge»:

- Ikke stødig på tynne hæler

Isabella Martinsen har blitt sett i sokkelesten flere ganger under «God morgen Norge». Nå forteller hun hvorfor.

UTEN SKO: Isabella Martinsen helt i starten av mandagens sending av «God morgen Norge». Til Dagbladet forteller hun hvorfor hun har droppet skoa. Foto: TV 2
UTEN SKO: Isabella Martinsen helt i starten av mandagens sending av «God morgen Norge». Til Dagbladet forteller hun hvorfor hun har droppet skoa. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Før klokka bikker sju hver dag, har programlederne i «God morgen Norge» både finstasen og sminka på, klare for å lede seerne gjennom de første timene av dagen.

Programmet ser som regel ut til å gå knirkefritt for seg, men faste seere har kanskje bitt seg merke i at værmelder Isabella Martinsen (40) dropper en liten detalj helt i starten av programmet.

Når de går gjennom planen for dagen og streifer innom været, kan man nemlig se at Martinsen står uten sko. Ifølge 40-åringen har riktignok garderobedetaljen en helt vesentlig forklaring.

- Dårlig tid

- Vel, det er egentlig bare et kjedelig svar på dette, nemlig at jeg blir for høy for utsnittet hvis jeg har skoene på når jeg står foran kartet, sier hun til Dagbladet, og legger til at også hun får sko på beina etter hvert.

- Jeg tar ikke på sko før jeg sitter i sofaen, hvor jeg vet at beina vises. En annen ting er det at jeg ikke er så stødig på tynne hæler, slik at jeg ikke har dem på mer enn høyst nødvendig, fortsetter hun.

Ifølge Martinsen kommer hun som regel småløpende inn i studio i siste sekund, og er derfor mye kjappere på sokkelesten. Hun innrømmer at det er på sin plass med sko, selv om hun bare passerer kamera før vignetten er på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer