Charlize Theron

Ikke til å kjenne igjen på løperen

Charlize Therons nye look overrasker fansen.

OVERRASKET: Charlize Theron (t.h) viste frem sitt nye hår natt til mandag, til flere sin store overraskelse. Her sammen med Daniel Craig under utdeling av pris for beste mannlige birolle. Foto: NTB scanpix
OVERRASKET: Charlize Theron (t.h) viste frem sitt nye hår natt til mandag, til flere sin store overraskelse. Her sammen med Daniel Craig under utdeling av pris for beste mannlige birolle. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Oscar-utdelingen er virkelig anledningen til å ta på seg sine fineste klær. Det vet Hollywoods filmstjerner alt om, mye fordi de blir fotografert hele kvelden fra ende til annen. Antrekkene deres vil derfor bli dømt nord og ned, om de så kåres til den røde løperens vinner eller taper.

Sørafrikanske Charlize Theron (43) er blant kvinnene i Hollywood som har klart å imponere stort med sin stil opp gjennom åra.

Da hun dukket opp på løperen natt til mandag, bestemte hun seg derimot for å gjøre noe helt nytt.

Vi er alle vant til å se Theron med sin ikoniske, blonde bob, men i 2019 kan det virke som at forandring frydet. Skuespilleren har nemlig farget håret brunt, til manges store overraskelse.

Hei sveis

Mens enkelte stjerner bytter hårstil like ofte som folk flest bytter sokker, mye på grunn av dyre parykker og Hollywoods beste frisører, har Theron stort sett holdt seg til sin signatursveis siden hun ble verdenskjent på midten av 1990-tallet. Det er over ti år siden hun hadde et eneste hint av brunt i håret sitt, melder InStyle.

HEI SVEIS: Charlize dukket opp med en brun bob, som fikk mange til å sperre øynene opp. Foto: NTB scanpix
HEI SVEIS: Charlize dukket opp med en brun bob, som fikk mange til å sperre øynene opp. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sett bort fra da hun i 2015 bestemte seg for å klippe av seg alt håret for rollen i «Mad Max: Fury Road», har hun stort sett valgt å gå for samme klipp. Den gang da var det hun selv som bestemte at karakteren hennes i filmen ville kledd å være skallet.

- Jeg følte det ville være sterkere dersom jeg barberte hodet. Jeg ringte George Miller og fortalte ham ideen min. Han ble helt taus, og det tok jeg som et godt tegn. Så jeg lånte en saks og fjernet alt håret, sa hun den gang.

SKRYT: Charlize Therons nye sveis får store mengder skryt av både motepressen og fans i sosiale medier. Foto: NTB scanpix
SKRYT: Charlize Therons nye sveis får store mengder skryt av både motepressen og fans i sosiale medier. Foto: NTB scanpix Vis mer

Selv om stjerna ikke har kommentert sin nye look som brunette ennå, har Twitter tatt til orde for den massive forandringen.

Mens det ofte er delte meninger rundt en stilforandring, virker det som om fansen er hundre prosent fornøyd med det nyfargede håret. Så overraskende var forandringen at Getty Images, et av verdens største bildebyråer, først trodde Theron var skuespiller Allison Janney, ifølge Huffington Post.

Det skal nevnes at den lyseblå Dior-kjolen også høster store mengder med skryt.

«Det ser ut som Charlize Theron er klar for å drepe så mange menn som hun må! Dette er en gudinne», skriver en bruker.

«Prøver hun å drepe oss? For det fungerer», skriver en annen.

«Charlize Theron tok akkurat livet av meg», spøker en tredje.

Et annet morsomt moment fra den røde løperen, som flere har bemerket seg, var da hun bestemte seg for å ta en shot hun fikk utdelt. Det skal angivelig være tequila hun drikker i videoen under:

Luksussmykke

Det var ikke bare Charlize som klarte å stjele oppmerksomheten på løperen.

Skuespiller Billy Porter, kjent fra blant annet «American Horror Story» og «Pose», droppet dressbuksene og gikk for et annet alternativ i år:

STORT: Billy Porter er kjent for sine ville antrekk, og sparte ikke på kruttet natt til mandag. Foto: NTB scanpix
STORT: Billy Porter er kjent for sine ville antrekk, og sparte ikke på kruttet natt til mandag. Foto: NTB scanpix Vis mer

The Guardian døper antrekket en seier på rød løper. Porter var en av de første til å ankomme, men dette antrekket vil trolig stå ut som et av nattas mest minneverdige.

MINIMALT: Lady Gaga pleier å overraske på rød løper, og gjorde nettopp det i natt - med en minimalistisk kjole fra Alexander McQueen. Diamanten rundt halsen hennes har, ifølge Cosmopolitan, en verdi på 30 millioner dollar - eller 258 millioner norske kroner. Foto: NTB scanpix
MINIMALT: Lady Gaga pleier å overraske på rød løper, og gjorde nettopp det i natt - med en minimalistisk kjole fra Alexander McQueen. Diamanten rundt halsen hennes har, ifølge Cosmopolitan, en verdi på 30 millioner dollar - eller 258 millioner norske kroner. Foto: NTB scanpix Vis mer

Lady Gagas antrekk skaper også overskrifter. Denne gangen er det ikke fordi det er ekstravagant eller laget av kjøtt. Alexander McQueen-kjolen blir omtalt som vakker, men det er det som skjer rundt halsen hennes som får fansen til å måpe.

DYR LUKSUS: Gagas diamant koster en formue. Foto: NTB scanpix
DYR LUKSUS: Gagas diamant koster en formue. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den gule diamanten rundt halsen hennes, laget av den ikoniske produsenten Tiffany & Co, skal være verdt rundt 30 millioner dollar. I norsk valuta er det 258 millioner kroner, som gjør smykket til kveldens desidert dyreste.

Ifølge Cosmopolitan brukte Audrey Hepburn samme diamant i «Breakfast at Tiffany's» i 1961. Det skal ha vært sist gang den gedigne steinen ble sett - før nå.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer