Seth Rogen:

Ikke til å kjenne igjen

Skuespilleren har tatt skjegget og skiftet sveis for ny rolle.

SER IKKE SLIK UT: Seth Rogen slik man er vant til å se ham. Foto: Matt Crossick/Pa Photos/NTB
SER IKKE SLIK UT: Seth Rogen slik man er vant til å se ham. Foto: Matt Crossick/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert

At skuespillere endrer utseende for roller er ofte en del av arbeidsbeskrivelsen. Flere stjerner har dukket opp ugjenkjennelige i forbindelse med nye jobber, noe som ofte skaper overskrifter.

Sist ut i rekken er skuespiller Seth Rogen, som i helga publiserte bilder fra serien «Pam & Tommy».

Her spiller han Rand Gauthier, mannen som stjal sexvideoen til Mötley Crüe-trommis Tommy Lee og «Baywatch»-stjerna Pamela Anderson.

Kommentarfeltet koker

I den forbindelse har det velkjente skjegget blitt raket av, og den ellers enkle frisyren har blitt erstattet med en hockeysveis. Stilen er også et godt stykke unna slik man er vant med å se Rogen i, med utvaskede, vide shorts godt heist opp i livet.

Resultatet er at 39-åringen er helt ugjenkjennelig.

Det viser Rogen selv fram på Instagram, hvor han har lagt ut en bildeserie fra innspillingen.

Bla i innlegget under for å se forandringen.

Stilforandringen vekker oppsikt i kommentarfeltet, og fansen klør seg åpenbart i øynene av bildene.

«Hvem i helvete er det jeg ser på? Er det deg Seth? Jeg sverger på at det er en annen person», skriver en.

«Wow, du ser ut som en helt annen person», skriver en annen.

«Dette er villt. Så ugjenkjennelig uten skjegg», melder en tredje.

SIMULERER SEX:: Kanye West slapp musikkvideoen til «Bound 2» i forrige uke. Nå har Hollywood-gutta Seth Rogen og James Franco kommet med «Bound 3», en ganske heftig parodi på Kanyes video. Vis mer

Berømt kjendispar

Selv skriver Rogen i bildeteksten av skuespillerkolleger Sebastian Stan (38) og Lily James (32) ser mye kulere ut i rollene enn ham selv, selv om flere av fansen mener han nailer den nye looken.

Også hovedrolleinnehaverne har fått oppmerksomhet for rollene. De to er nemlig slående like Lee og Anderson.

Serien slippes på Hulu seinere i år, og skal handle om sextapen Anderson og Lee filmet under bryllupsreisen sin. Paret, som giftet seg i 1995, men gikk hver til sitt tre år seinere, fikk to sønner sammen.

Eksparet kan sies å være blant de mest berømte kjendisparene på 1990-tallet. De fylte sladrepressen til randen med overskrifter, men det er nok én helt spesiell hendelsen med sextapen det tidligere ekteparet vil huskes særlig godt for.

Utroskandale

James har den siste tida skapt overskrifter for noe helt annet en karrieren sin. Hun hadde i fjor høst hovedrollen i en utroskapsskandale fra virkeligheten da hun ble tatt på fersken med godt gifte Dominic West (51) under en helgetur til Roma.

SETTER SINNENE I KOK: Hollywood-stjernene Seth Rogen og James Franco om alt oppstyret rundt filmen «The Interview». Nå er også premieren avlyst. Video: KameraOne Vis mer

Serienyheten kommer bare få dager etter at hun i et intervju med The Guardian, «svarte» på ryktene om henne og Dominic West - et halvt år etter skandalen.

Hun ble nemlig spurt rett ut om mediastormen hun fant seg i forrige høst, etter at ryktene om en affære først begynte å svirre.

- Hvordan var det?, spurte journalisten.

- Ah, jeg er ikke helt villig til å snakke om det. Det er mye å si, men ikke nå, er jeg redd, svarte hun kryptisk, uten å ville utdype noe mer.

West har nemlig vært gift med Catherine Fitzgerald (49) siden 2010 - og ingen skilsmisse var offentliggjort på tidspunktet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer