Bianca Ingrosso og Benjamin Ingrosso:

Ikke til å kjenne igjen

Slik har du aldri sett søskenparet.

OVERRASKER: Benjamin og Bianca Ingrosso fronter det nye coveret til magasinet Vouge Scandinavia. Foto: Skjermdump fra Instagram
OVERRASKER: Benjamin og Bianca Ingrosso fronter det nye coveret til magasinet Vouge Scandinavia. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I en årrekke har man kunne fulgt svenske Bianca Ingrosso (27) gjennom hennes sosiale medier og realityserien «Wahlgrens verden». Lillebroren Benjamin Ingrosso (25) har i løpet av de siste årene også utmerket seg og blitt en svært populær artist.

Nå overrasker søskendouen på det nye coveret til Vouge Scandinavia. De er nemlig ikke til å kjenne igjen.

Aftonbladet har også omtalt saken.

Influenser Bianca Ingrosso om hvorfor hun er så mye i Norge Vis mer

Blandede reaksjoner

På coveret er søskenduoen er iført skinn, falske piercinger og helt nye frisyrer - Bianca i hva motemagasinet beskriver som en «sexy» lugg og Benjamin med platinablonde striper.

En helt ny «look» for de svenske stjernene.

I den tilhørende Vouge-artikkelen forteller søsknene at de forventer å få blandede reaksjoner på disse bildene, slik de forventer med alt de gjør. Samtidig kan de avslører at de gjennom tida har lært seg å ha en «fuck it»-mentalitet.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso befinner seg nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

- Hvorfor?

Som forventet, har bildene skapt blandede reaksjoner fra følgerne.

«Hvorfor de falske piercingene? Hva er poenget med det?» skriver en følger under Vouge Scandinavia sin Instagram, mens en annen legger til:

«Hva? Hvilken frisør og makeupartist? Det der er jo så mye filter! Det ser ikke engang ut som Benjamin».

«Så kult!», skriver derimot en tredje.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer