Bella Hadid:

Ikke til å kjenne igjen

Supermodellen Bella Hadid med stor forandring.

FØR: Bella Hadid, slik vi kjenner henne. Foto: LOIC VENANCE / AFP / NTB.
FØR: Bella Hadid, slik vi kjenner henne. Foto: LOIC VENANCE / AFP / NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bella Hadid (26) har de siste åra blitt blant de mest ettertrakta supermodellene i verden, og har vært å se på mange av de største moteshowene.

Mange vil nok gjenkjenne modellen for sine lange mørke lokker, men nå overrasker 26-åringen med stor stilforandring på Instagram, skriver E.

KLEINT: Modell Bella Hadid og artist The Weeknd gjorde det slutt. Likevel sto de på samme scene under Victoria's Secret-showet i Paris. Da oppsto denne ubehagelige situasjonen. Video: Reuters / Foto: wenn.com Vis mer

Det mørke håret er nemlig byttet ut til fordel for en kortere platinablond frisyre.

Hadid har gått for en Marilyn Monroe-inspirert sveis, med krøller som rekker henne til haken, skriver nettstedet videre.

Hadid har ikke delt så mange detaljer om den dristige forandringen selv, men avslørte at stylisten Sam McKnight står bak.

McKnight har jobbet mye med skuespiller og modell Priyanka Chopra (40) og modellen Ashley Graham (35).

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

I følge hans Instagram skal Hadid forvandlet seg til blondine allerede i desember ifjor.

Samme måned hintet hun om at det mørke håret var på vei vekk. I en video delt via historiefunksjonen på Instagram den gangen, sa hun «føler meg litt bedre, og litt blondere».

I videoen kunne man se at modellens hår var blitt lysere.

Det er ikke første gang 26-åringen har overrasket med stilforandring.

I juni ifjor, dukket hun og søsteren Gigi (27) opp på Marc Jacobs' moteshow i New York. Der overrasket de mange med blekede øyenbryn og halvbarberte hoder.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer