«High School Musical»:

Ikke til å kjenne igjen

Nye bilder vekker oppsikt.

GODE VENNER: I helgen ble de tre skuespillerkollegene gjenforent - til fansens store begeistring. Foto: Skjermdump fra Instagram
GODE VENNER: I helgen ble de tre skuespillerkollegene gjenforent - til fansens store begeistring. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Det er snart 20 år siden storfilmen «High School Musical» ble svært populær verden over.

Superstjerner som Vanessa Hudgens (34), Zac Efron (35) og Ashley Tisdale (38) var alle å se i de ikoniske filmene, og flere av skuespillerne har hatt lovende karrierer i etterkant av High School-dramaet.

Flere av scenene og låtene i filmene lever i beste velgående den dag i dag, og nå kan det også se ut som at vennskapene som oppsto under innspilling, fortsatt er i full blomst.

Da Hudgens arrangerte en lanseringsfest for drikkevaremerket sitt Caliwater, dukket de tidligere «Wildcats»-ene Monique Coleman (42) og Olesya Rulin (37) opp - til fansens store begeistring.

KIDNAPPET: Zac Efron og broren Dylan bestemmer seg for å "kidnappe" bestefaren deres slik at de kan få sett EM-finalen sammen. / Instagram: zacefron Vis mer

Ugjenkjennelig

I «High School Musical»-filmene spilte Rulin rollen som Kelsi Nielsen. Karakteren hennes komponerte musikalen som foregår i filmen, og stod også bak de kjente sangene «What I've Been Looking For» og «Breaking Free».

I 2008: Olesya Rulin i rollen som Kelsi Nielsen. Foto: Disney/Kobal/REX/NTB
I 2008: Olesya Rulin i rollen som Kelsi Nielsen. Foto: Disney/Kobal/REX/NTB Vis mer

I den første filmen, som hadde premiere for 17 år siden, var Rulin alltid iført briller og en hatt, og er nok slik de aller fleste husker skuespilleren.

På Hudgens' bilde er 37-åringen dermed nesten helt ugjenkjennelig.

Siden Disney-suksessen har Rulin spilt i flere filmer, for eksempel «Devious Nanny» i 2018. Hun har også utgitt diktsamlingen «Hounds of Love».

DISNEY-STJERNER: Lucas Grabeel, Vanessa Hudgens, Zac Efron, Monique Coleman og Olesya Rulin i 2007. Foto: David Fisher/REX/NTB
DISNEY-STJERNER: Lucas Grabeel, Vanessa Hudgens, Zac Efron, Monique Coleman og Olesya Rulin i 2007. Foto: David Fisher/REX/NTB Vis mer

Takket vennene sine

På Instagram delte Hugdens en bildekarusell fra lanseringsfesten, hvorav flere av bildene er av «Wildcats»-trioen.

«En utrolig lansering for Caliwater. Takk til alle mine fantastiske venner som dukket opp for å vise sin støtte,» var blant det Hudgens skrev.

Innlegget har i skrivende stund over 156 000 likerklikk, og det er tydelig at fansen er i ekstase over gjenforeningen.

«Dette er alt! Jeg dør for denne gjenforeningen», skriver en.

SETTES UT: Zac Efron blir satt ut når han besøker «Ellen DeGeneres Show». Se hvorfor! Video: TV3 Vis mer

- Stolt av deg

Coleman var raskt ute ved å kommentere to gule hjerteemojier under innlegget til Hudgens.

42-åringen delte også liknende bilder fra arrangementet, sammen med bildeteksten «We make each other strong (vi gjør hverandre sterkere, journ.anm.)», som er en referanse til soundtracket til filmen fra 2006.

«Det var en glede å kunne være med og feire min kjære Vanessa Hudgens og lanseringen av Caliwaters nyeste smak. Gratulerer V. Jeg er veldig stolt av deg», var blant det Coleman skrev til innlegget sitt.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer