Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Billie Eilish:

- Ikke tiltrukket av andre mennesker

Popstjernen er brutalt ærlig om kjærlighetslivet.

ÅPEN: Grammy-vinner Billie Ellish er åpen om eget kjærlighetsliv. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Scanpix
ÅPEN: Grammy-vinner Billie Ellish er åpen om eget kjærlighetsliv. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Scanpix Vis mer

Den amerikanske artisten og låtskriveren Billie Eilish (18) har gjort stor suksess med musikken sin, og spesielt låten «Bad Guy» har nok satt seg fast i minnet til flere fans siden den ble sluppet i fjor. 18-åringen har fått enorm oppmerksomhet for sin unike stil, både når det gjelder musikk og utseende.

I et nytt intervju med britiske GQ Magazine åpner det unge popidolet opp om sitt ønske om å passe inn, og hvordan selvbildet har påvirket livet hennes.

18-åringen forteller at hun gikk gjennom en periode hvor hun ønsket å være som alle andre. Eilish fikk hjemmeundervisning av moren, Maggie Baird, og forklarer at hun vokste opp med mange rike venner rundt seg, noe hun synes var vanskelig å forholde seg til, da hun selv ikke var rik.

KUNST: Catwalken til det spanske motehuset «Desigual» tok en overraskende vri. Video: Rød Løper Vis mer

Ærlig innrømmelse

Å føle at hun ikke passet inn har gjort at Eilish har gått sine egne veier, både musikalsk og stilmessig. Til tider innrømmer Eilish at hun hadde store problemer med kroppen sin, og forklarer at måten hun har dekket til kroppen sin på, har påvirket livet hennes.

- Jeg slipper bomben: Jeg har aldri følt meg fysisk ettertraktet eller ønsket. Mine tidligere kjærester har aldri fått meg til å føle meg ønsket. Ingen av dem. Og det er en stor ting i livet mitt, at jeg aldri har følt meg fysisk ønsket, uttaler hun, og fortsetter:

- Så jeg kler meg slik jeg vil, fordi jeg ikke liker å tenke på at dere - jeg mener hvem som helst, alle - bedømmer det eller størrelsen på det. Men det betyr ikke at jeg ikke vil våkne opp en dag og bestemme meg for å bruke en singlet, som jeg har gjort før.

UNIK STIL: Billie Eilish er kjent for å skille seg ut på den røde løperen. Her er hun under årets Oscar-utdeling. Foto: NTB Scanpix
UNIK STIL: Billie Eilish er kjent for å skille seg ut på den røde løperen. Her er hun under årets Oscar-utdeling. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Eilish innrømmer at når karrieren satte fart valgte hun å prioritere bort kjærlighetslivet sitt. Nå klarer hun ikke se for seg å ha en kjæreste, og begrunner det med at hun er en helt annen person når hun er sammen med noen andre.

Alt hun ønsket var en kjæreste

Når hun ser tilbake på tiden før hun ble berømt, minnes hun likevel en lengsel etter en kjæreste i livet sitt.

- Alt jeg noensinne har ønsket meg var en kjæreste. Når det regnet eller var overskyet, var alt jeg skulle ønske at jeg var sammen med en gutt. Det var min greie. Når vi var et hyggelig sted, en strand eller på en balkong med solnedgang, ville jeg aldri kunne glede meg over opplevelsen fordi jeg bare ønsket å være sammen med en gutt, sier hun.

KJENDISDATTER: Den svenske Hollywoodfruen Siv Cotton viser gledelig fram sin «up and coming» datter Charlize på sosiale medier. Vis mer

Eilish legger til at hun ikke lenger føler seg tiltrukket av andre mennesker.

Når det kommer til å skulle få barn i fremtiden, kan stjernen fortelle at det er langt nede på hennes prioriteringsliste. Eilish mener at hun ikke vil at barna hennes skal være barna til en kjent person, og forklarer at hun hater berømte folks barn.

I november i fjor skapte Billie Eilish store overskrifter da hun dukket opp under LACMA kunst- og filmgalla i Los Angeles.

HYLLES: Den australske komikeren Celeste Barber hylles av kjendisene etter å ha tullet mye med kroppen sin på Instagram. Vis mer

Innrømmet hårtabbe

Eilish viste nemlig frem en ny vri på sitt svarte hår som i røttene var farget irrgrønt. På toppen var håret betraktelig kortere enn resten, noe som umiddelbart ble gjenstand for skriverier.

- Hun har hoppet på hockeysveis-vognen og beviser hvor kul den retro hårsveisen kan være, skrev Allure.

Elite Daily anså det som meget sannsynlig at 18-åringen hadde banet vei for at hockeysveisen gjør et comeback, og mente sveisen rett som det er kom til å dukke opp overalt.

VEKKET OPPSIKT: Denne grønne og svarte versjonen av 80-tallets hockeysveis fikk motemagasiner til å spekulere i ny trend. Foto: Splash News/NTB scanpix
VEKKET OPPSIKT: Denne grønne og svarte versjonen av 80-tallets hockeysveis fikk motemagasiner til å spekulere i ny trend. Foto: Splash News/NTB scanpix Vis mer

Kort tid senere uttalte popstjernen seg om saken, og det viste seg at hun slettes ikke hadde hatt til hensikt å gi McGyver-looken fra 80-tallet nye glansdager.

- Hør her, vil du vite hva som skjedde? Noen farget håret mitt og brant halvparten av det av, sa en lattermild Eilish til TMZ, og la til:

- Denne dritten er ikke med hensikt. Jeg kommer til å vokse det ut.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!