Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Anastasia Tropitsel:

Influenser (18) døde i MC-ulykke

- Jeg kan nesten ikke tro det.

OMKOM: Den russiske influenseren Anastasia Tropitsel døde i en motorsykkelulykke på Bali nylig. Hun ble bare 18 år. Foto: Privat / Anastasia Tropitsel
OMKOM: Den russiske influenseren Anastasia Tropitsel døde i en motorsykkelulykke på Bali nylig. Hun ble bare 18 år. Foto: Privat / Anastasia Tropitsel Vis mer

Den 18 år gamle russiske influenseren og millionæren Anastasia Tropitsel har i løpet av åra klart å skaffe seg hele 1,2 millioner følgere på Instagram. Med bilder og filmer av luksusreiser, dyre vesker og eksotisk mat har hun inspirert tusenvis, noe hun også skryter av i sin bio på Instagram.

Hun befant seg denne helga på Bali i Indonesia, og bestemte seg for å ta en tur på motorsykkel. Det ble det siste hun gjorde.

Flere internasjonale medier skriver nå at russeren pådro seg alvorlige hodeskader i en ulykke, som seinere kostet henne livet. På 18-åringens Instagram-konto bekrefter familien dødsfallet.

BRUTALT: Sofie Nilsen er en av influenserne i TV2 Livsstil-serien «Bloggerne». Der åpner hun opp om hvordan det var å miste pappaen sin i ung alder. Video: TV2 Sumo Vis mer

I stor fart

«Dessverre er våres Nastja ikke med oss lenger. Jeg kan ikke tro det», heter det i en melding, signert «mamma». Nastja er en vanlig forkortelse av Anastasia i Russland.

Bildet er likt av over 600 000 stykker, og har over 50 000 kommentarer. Mange av dem er kondolanser fra fans, venner og familie.

Influenseren filmet seg selv like før det gikk galt, og la det ut på sin story. Hun satt på sykkelen med kjæresten, 30 år gamle Viktor Maydanovich, da sykkelen skal ha begynt å vingle i en fart på 90 kilometer i timen. Hun hadde på seg hjelm, men pådro seg likevel såpass store skader at hun døde, skriver News.

Hun skal angivelig ha vært på Bali de siste månedene, på grunn av reiseforbudet. Hun skal også ha blitt igjen fordi hun tenkte at det kunne gi Instagram-kontoen hennes et løft.

Rørende hilsen

Bilder fra det angivelige ulykkesstedet viser blod på gata. Influenserens kjæreste har etter dødsfallet delt en rørende beskjed etter den fatale ulykken.

«My kjæreste jente er ikke lenger med oss. Vær så snill mine venner, si farvel til henne med gode tanker og meditasjoner. Dette er veldig viktig», skriver han, før han går inn på hvordan ulykken skjedde.

«Hun kjørte i 80-100 kilometer i timen på en stor vei, hvor alle kjører i en sånn fart. Hun kjørte alltid veldig trygt og var nøyaktig. Så begynte sykkelen å tippe», skriver han.

Pressekontakt for politiet i Denpasar, Iptu Ketut Sukadi, sier til Bali Sun at farten trolig har vært avgjørende for at ulykken endte med 18-åringens dødsfall. Han forteller også at hjelmen hennes falt av under krasjet.

Anastasia Tropitsel har vært influenser i mange år, og skal ha bygget opp en følgerskare allerede som 12-åring. Flere medier hevder at hun allerede som 15-åring ble millionær, og at hun siden har levd drømmelivet med reising, festing og luksus.

Flere medier skriver at familien hennes skal ha vært misfornøyde med yrkesveien hun valgte. Influenserens far skal blant annet ha uttalt at han trodde populariteten hennes ville kollapse på sikt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!