Anastasia Tropitsel:

Influenser (18) døde i MC-ulykke

- Jeg kan nesten ikke tro det.

OMKOM: Den russiske influenseren Anastasia Tropitsel døde i en motorsykkelulykke på Bali nylig. Hun ble bare 18 år. Foto: Privat / Anastasia Tropitsel
OMKOM: Den russiske influenseren Anastasia Tropitsel døde i en motorsykkelulykke på Bali nylig. Hun ble bare 18 år. Foto: Privat / Anastasia Tropitsel Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den 18 år gamle russiske influenseren og millionæren Anastasia Tropitsel har i løpet av åra klart å skaffe seg hele 1,2 millioner følgere på Instagram. Med bilder og filmer av luksusreiser, dyre vesker og eksotisk mat har hun inspirert tusenvis, noe hun også skryter av i sin bio på Instagram.

Hun befant seg denne helga på Bali i Indonesia, og bestemte seg for å ta en tur på motorsykkel. Det ble det siste hun gjorde.

Flere internasjonale medier skriver nå at russeren pådro seg alvorlige hodeskader i en ulykke, som seinere kostet henne livet. På 18-åringens Instagram-konto bekrefter familien dødsfallet.

I stor fart

«Dessverre er våres Nastja ikke med oss lenger. Jeg kan ikke tro det», heter det i en melding, signert «mamma». Nastja er en vanlig forkortelse av Anastasia i Russland.

Bildet er likt av over 600 000 stykker, og har over 50 000 kommentarer. Mange av dem er kondolanser fra fans, venner og familie.

Influenseren filmet seg selv like før det gikk galt, og la det ut på sin story. Hun satt på sykkelen med kjæresten, 30 år gamle Viktor Maydanovich, da sykkelen skal ha begynt å vingle i en fart på 90 kilometer i timen. Hun hadde på seg hjelm, men pådro seg likevel såpass store skader at hun døde, skriver News.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer