Alexis Sharkey:

Influenser funnet død i veikant

26-åringen ga sist lyd fra seg fredag. Nå er hun funnet død og naken i veikanten.

FUNNET DØD: Venner og familie er i sjokk og sorg etter at 26 år gamle Alexis Sharkey, en amerikansk influenser, ble funnet død. Foto: Alexis Sharkey / Instagram
FUNNET DØD: Venner og familie er i sjokk og sorg etter at 26 år gamle Alexis Sharkey, en amerikansk influenser, ble funnet død. Foto: Alexis Sharkey / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag denne helga skulle Alexis Sharkey, en amerikansk Instagram-influenser, møte noen venner for å se film og ha kosekveld.

Hun dukket imidlertid aldri opp på filmkvelden, og venner og familie fryktet det verste. Influenseren svarte verken på telefon eller meldinger, og ga sist lyd fra seg fredag kveld, ifølge mora, som uttalte seg til tv-stasjonen KHOU11.

Nå er influenseren funnet død i Houston i Texas. Det bekrefter familien. Sharkey ble bare 26 år gammel. Det skriver blant andre People.

Ifølge Houston-politiet ble 26-åringens nakne lik funnet i veikanten i Vest-Houston. Politiet har foreløpig ikke besvart Peoples henvendelser, men har uttalt til KHOU11 at det er igangsatt en etterforskning.

Forsvant

Influenserens gode venninne, Tanya Ricardo, uttalte til KHOU11 at 26-åringen befant seg hos henne under Thanksgiving, og at de sist snakket sammen rundt klokka seks fredag kveld amerikansk tid.

Hun uttalte videre at det var unormalt av venninna å ikke besvare tekstmeldinger, og at det er nettopp derfor familie og venner skal ha blitt så bekymret når de ikke fikk noe svar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer