Emily Sears:

Influenser operert i våken tilstand

Den australske modellen ble hjerneoperert - mens hun var våken.

OPERERT: Den australske influensere Emily Sears gjennomgikk nylig hjerneoperasjon, mens hun fremdeles var våken. Foto: Skjermbilde Instagram
OPERERT: Den australske influensere Emily Sears gjennomgikk nylig hjerneoperasjon, mens hun fremdeles var våken. Foto: Skjermbilde Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den australske modellen og influenseren Emily Sears (35) avslørte denne uka at hun nylig måtte gjennomgå en alvorlig hjerneoperasjon - i våken tilstand. I et lengre innlegg på Instagram skriver 35-åringen nå åpent om hendelsen, ifølge People.

Der avslører 35-åringen at det var i fjor hun ble diagnostisert med kavernøse malformasjoner, som er en tilstand der unormale blodårer samler seg i klynger, noe som kan føre til kraftige, epileptiske anfall.

I innlegget, som i skrivende stund har over 80 000 likerklikk, deler hun et bilde av seg selv, mens hun ligger i en sykehusseng med bandasje rundt hodet.

Kunne miste taleevnen

Diagnosen kom etter at influenseren ble hastet til sykehus i april i fjor, etter at hun fikk et kraftig anfall.

«Det siste året av livet mitt er vanskelig å beskrive med ord. I april i fjor våknet jeg plutselig opp i en ambulanse på vei til sykehuset, etter at jeg hadde et gigantisk anfall mens jeg var ute på handletur», starter hun innlegget på Instagram.

Influenseren, som tidligere har vært modell for realitydronninga Khloé Kardashians (35) eget klesmerke «Good American», skriver videre at besluttet å få gjennomført en kraniotomi, til tross for at hun sto i fare for å miste taleevnen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer