Elin Kjos:

Influenserens hoste var lungekreft

Den svenske influenseren Elin Kjos åpner opp om sjokkbeskjeden overfor Dagbladet.

MARERITT: Elin Kjos skulle sjekke hvorfor hun hosta i så lang tid. Nå kjemper hun for livet. Video: Instagram @elin.kjos Reporter: Celina Morken Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I drøyt et år var den svenske treningsinfluenseren Elin Kjos (32) rammet av en kraftig hoste som ikke ville gi seg. Utenom det hadde hun ingen symptomer og levde normalt, men da det utviklet seg så hun seg nødt til å få det undersøkt av lege.

Svaret hun fikk var langt verre enn bare en hoste.

I mars i år ble det ifølge Aftonbladet nemlig oppdaget en over tjue centimeter stor svulst i høyre lunge, men den skulle hun etter prognosene bli frisk fra etter operasjon.

For kort tid siden fikk hun imidlertid sjokkbeskjeden, en beskjed hun i ettertid har delt med sine over 27 800 følgere på Instagram.

- Et mareritt

«Det har vært noen dager med mange tårer. Min siste røntgen viste dessverre det vi fryktet aller mest, at kreften har spredd seg veldig raskt på bare noen uker og dannet nye metastaser. Som et hardt jævla slag i magen», skriver hun til et bilde av seg selv hvor tårene triller.

Overfor Dagbladet forteller Kjos at sjokkbeskjeden fremdeles er vanskelig å ta innover seg.

- Det er som å leve i et mareritt som aldri tar slutt. Jeg har fremdeles vanskeligheter med å engang forstå at jeg er så syk som jeg faktisk er. Mentalt er det ekstremt tøft og det er mye tårer, uro og stress nå, forteller hun åpenhjertig om sin egen situasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer