Jørgine Massa Vasstrand:

- Ingen behagelig opplevelse

Jørgine Massa Vasstrand skal igjen lede «Norges tøffeste».

PROGRAMLEDER: Jørgine Massa Vasstrand skal også lede neste sesong av «Norges tøffeste». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PROGRAMLEDER: Jørgine Massa Vasstrand skal også lede neste sesong av «Norges tøffeste». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I mars i fjor kunne treningsinfluenser og TV-profil Jørgine Massa Vasstrand (32), bedre kjent som «Funkygine», avsløre at hun var den nye programlederen i NRK-satsingen «Norges tøffeste».

32-åringen var selv med i programmet i 2016, og nå skal hun lede programmet for andre året på rad. Det kommer altså en ny sesong av seerfavoritten, til glede for fansen.

- Det er utrolig spennende at vi nå skal i gang med enda en sesong av 'Norges tøffeste', sier Vasstrand i en kommentar til Dagbladet.

- Jeg kribler i fingrene etter å begynne å se gjennom listen av søkere som etter hvert kommer inn, og jeg tror vi kommer til å kunne velge mellom veldig mange spennende mennesker. Folk med ulike bakgrunner, fra ulike yrker og idretter, og som representerer 'tøffhet' og styrke på forskjellige måter.

Søker nye deltakere

I fjor var det fiskeren Isak Dreyer (27) som gikk helt til topps og stolt kunne krone seg med tittelen «Norges tøffeste».

Til den kommende sesongen av «Norges tøffeste» søker NRK de med et rått vinnerinstinkt, som er klar for å bli kjent med nye sider av seg selv. Man må også være glad i å pushe egne grenser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer