«Mesternes mester»:

- Ingen forventninger om å vinne

Emil Hegle Svendsen hadde aldri regnet med å stå igjen som vinneren av «Mesternes mester».

RØK UT: Denne uka var det Emil Hegle Svendsen som måtte forlate «Mesternes mester». Selv var han ikke overrasket over resultatet. Foto: Tor Lindseth
RØK UT: Denne uka var det Emil Hegle Svendsen som måtte forlate «Mesternes mester». Selv var han ikke overrasket over resultatet. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ZADAR/OSLO (Dagbladet): Det tynnes ut i rekkene i den ellevte sesongen av «Mesternes mester».

Denne uka ble deltakerne testet i styrke og strategi. Den tidligere skiskytteren Emil Hegle Svendsen (34) kom ikke på sisteplass i noen av de tre konkurransene, men havnet sammenlagt rett over ukas sisteplass, som ble håndballspiller Kari Mette Johansen (41).

Sistnevnte utfordret Hegle Svendsen, og det skulle vise seg at det ble han som trakk det korteste strået, etter å ha målt krefter mot Johansen i reaksjon.

- Det var fair at jeg røk ut. Kari Mette var bedre enn meg, og det er helt greit, uttalte Hegle Svendsen i programmet da tapet var et faktum.

Selv forteller han til Dagbladet at han slett ikke hadde noen forventninger om å stå igjen som vinner av «Mesternes mester 2020».

- Ikke allsidig

- Det var jo selvfølgelig kjedelig å ryke, man vil jo være med lengst mulig. Men jeg er ikke en veldig allsidig type, så jeg var egentlig fornøyd med å komme såpass langt som jeg gjorde, sier Hegle Svendsen til Dagbladet, og legger til:

- Jeg fikk vært med på halvparten av de konkurransene som er, og det er greit for meg. Jeg hadde ingen forventning om å vinne dette her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer