Meghan Markles far:

«Ingen» har klart å spore opp Meghan Markles far etter forlovelsesnyheten - før nå

Thomas Markle tar bladet fra munnen om datterens forlovelse.

SKAL GIFTE SEG: Det har ikke stått stille rundt den amerikanske skuespilleren Meghan Markle, etter at forlovelsen med prins Harry ble offentliggjort i slutten av november. Foto: NTB Scanpix
SKAL GIFTE SEG: Det har ikke stått stille rundt den amerikanske skuespilleren Meghan Markle, etter at forlovelsen med prins Harry ble offentliggjort i slutten av november. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I slutten av november ble det kjent at den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36) ​og britiske prins Harry (33) ​er forlovet.

Siden paret først begynte å date for halvannet år siden, er det skrevet side opp og side ned om Markles framtidige rolle i det britiske kongehuset, men også om 36-åringens bakgrunn og familiehistorikk.

Kongehuseksperter har imidlertid klødd seg i hodet over én spesiell sak, nemlig at faren til den kommende bruden har vært tilsynelatende umulig å spore opp for et intervju eller en kommentar.

Foruten en hilsen publisert på Kensington Palace sin Twitter-konto 27. november, der Meghan Markles far og mor ønsket paret en «fremtid fylt av lykke og kjærlighet», har det vært helt stille.

- Fantastisk

For bare få dager siden klarte imidlertid den britiske tabloidavisa The Daily Mirror å lokalisere Thomas Markle (73) - som befinner seg i Rosarito Beach, Mexico.

Da tok 73-åringen endelig bladet fra munnen, og avslørte at han mer enn gjerne ønsker å delta i datterens bryllup, som finner sted våren 2018.

- Absolutt. Det hadde vært fantastisk, uttalte Thomas Markle til avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer