Silje Torp i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

- Ingen som er med på dette går ut herfra uforandret

Silje Torp sikret seg en femteplass i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

SENDT HJEM: Silje Torp måtte i søndagens episode av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» takke for seg. Foto: Discovery
SENDT HJEM: Silje Torp måtte i søndagens episode av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» takke for seg. Foto: Discovery Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Seks deltakere skal til slutt bli én, men først må «Norges tøffeste kjendiser» sendes hjem - en etter en.

Etter en intens utslagskonkurranse mot artist Carina Dahl (32), var det skuespiller Silje Torp (43) som til slutt måtte takke for seg i søndagens episode. Hun valgte selv sin egen motstander i denne konkurransen.

Likevel var det ikke noe uoppgjort å skimte hos Torp. Tvert imot smilte hun fornøyd etter å ha tapt i smidighetskonkurransen på Meløya.

- Jeg er veldig glad for at Carina klarer det, og hun blir veldig glad når hun klarer ting. Jeg unner henne den plassen i semifinalen.

Hinderløype

De to «71 grader nord»-deltakerne måtte følge et tau gjennom en hinderløype, og Dahl fikk raskt et forsprang over konkurrenten sin. Hun heiet imidlertid hele tida, og det var tydelig at hun ønsket at Silje skulle klare seg.

Det skulle likevel ikke gå veien for den 43 år gamle skuespilleren. Hun kan likevel se seg fornøyd med en femteplass i den populære realityserien på TVNorge.

- Jeg ble nummer fem. Det skal jeg jaggu ta med meg, jeg som ikke er noe særlig friskusjente i utgangspunktet, sier hun i programmet etter å ha blitt slått ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer