Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Emily Ratajkowski:

«Ingen» visste at supermodellen hadde kjæreste. Nå er hun gift

Emily Ratajkowski og Sebastian Bear-McClard ble mann og kone i all hemmelighet.

GIFTET SEG MED HEMMELIG KJÆRESTE: Supermodellen Emily Ratajkowski avslørte en stor hemmelighet i sosiale medier. Foto: NTB scanpix
GIFTET SEG MED HEMMELIG KJÆRESTE: Supermodellen Emily Ratajkowski avslørte en stor hemmelighet i sosiale medier. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Modell og skuespiller Emily Ratajkowski (26) ble verdenskjent i 2013 da hun stilte opp toppløs i Robin Thickes musikkvideo «Blurred Lines».

Siden den gang har 26-åringen gjort det stort som modell, og er kjent for Instagram-kontoen sin der hun stadig deler utfordrende bilder med sine nesten 17 millioner følgere.

HEMMELIG BRYLLYP: Emily Ratajkowski avslørte ekteskapet på Instagram. Foto: Backgrid / NTB Scanpix
HEMMELIG BRYLLYP: Emily Ratajkowski avslørte ekteskapet på Instagram. Foto: Backgrid / NTB Scanpix Vis mer

Forrige uke overrasket hun imidlertid fansen med noe helt annet, da hun avslørte at hun har giftet seg i all hemmelighet.

Lurte alle

Ratajkowski annonserte nyheten på Instagram-stories, der hun la ved et bilde av seg selv og skuespiller Sebastian Bear-McClard (31) med teksten: «Sååå, jeg har en overraskelse. Jeg giftet meg i dag.»

En talsperson for modellen bekrefter også giftemålet overfor Vogue.

Det var rundt valentinesdagen flere internasjonale medier, deriblant The Sun, begynte å spekulere i om 26-åringen hadde funnet lykken med skuespilleren.

Ifølge Vogue var bryllupet av det intime slaget, der kun noen få gjester var invitert. Bryllupet fant sted i rådhuset i New York.

I helgen delte modellen et bilde av seg selv sammen med sin nye ektemann, og dagen etter delte hun en kort videosnutt der hun viser fram ringen.

Stolt onkel

Ifølge People skal det ha gått noe fort i svingene for Ratajkowski og Bear-McClard. Det er nemlig ikke lenge siden modellen og kjæresten gjennom fire år, Jeff Magid, gikk hvert til sitt.

Familien til Ratajkowskis nye ektemann skal imidlertid ha tatt henne inn i varmen.

- Vi er stolt over at han slår seg til to med Emily, for det han har gjort og kommer til å gjøre i karrieren sin, sier Sebastians onkel, Peter McClard, til People.

ELLEVILL KOPI: Sjekk parodien på «Blurred Lines».Vis mer Vis mer

Emily Ratajkowski har de siste åra prøvd seg som skuespiller, og har blant annet spilt i filmene «Entourage», «Gone Girl» og «We Are Your Friends».

I fjor fortalte hun at utseendet hennes har hindret henne i å få roller. Overfor magasinet Harper's Bazaar Australia uttalte hun at det er spesielt hennes store bryster som har gjort det vanskelig for henne.

- Hva er galt med pupper?

- Det er slike ting som skjer med meg: «Åh, hun er for fin». Det er litt diskriminerende at folk ikke vil jobbe med meg fordi brystene mine er for store, sa hun til magasinet, og fortsatte:

- Hva er galt med pupper? De er feminine og vakre, og det burde feires. Liksom, hvem bryr seg? De er perfekte store og de er perfekte små. Hvorfor skal det være noe problem?, sa hun ifølge People.

I september i fjor kritiserte modellen bladet Madame Figaro, som er et bilag til den franske avisa Le Figaro, etter at de skal ha retusert et bilde av henne til å få både brystene og leppene hennes til å se mindre ut.

I en post på Instagram ga modellen uttrykk for at hun er svært skuffet over bladet.

- Jeg var ekstremt skuffet og lei meg over å se at leppene mine og brystene mine er endret i Photoshop på dette coveret. Jeg håper moteindustrien til slutt vil lære at de må slutte å kvele de tingene som gjør oss unike og i stedet begynner å feire individualitet, skrev hun i Instagram-posten.

Fikk bildekritikk

Hun poengterte videre at alle har sin egen unike skjønnhet.

- Vi er alle usikre på ting som gjør oss annerledes enn det typiske skjønnhetsidealet. Jeg, som så mange andre, prøver hver dag å jobbe meg forbi disse usikkerhetene, skrev hun.

Dette var for øvrig ikke første gang modellen snakket åpent om kropp og seksualitet. Da hun og realitystjernen Kim Kardashian (37) delte et toppløsbilde av seg selv i sosiale medier, fikk det nettet til å koke.

Flere kritiserte bildestuntet, noe som fikk Ratajkowski til å svare hardt tilbake.

- Uansett hvor seksuelle kroppene våre er, trenger vi å ha friheten som kvinner til å velge når og hvordan vi viser seksualiteten vår. Vi er mer enn bare kroppene våre, men det betyr ikke at vi skal skjemmes for dem eller seksualiteten vår, skrev hun på Twitter.

TÅREVÅTT: Publikum dånte da Robin Ticke brukte konserten i Virginia til å forsøke å få kona , som han nylig ble separert fra, tilbake. Video: Kim Grady Vis mer Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!