Paulina Porizkova:

- Ingenting å skjule

Modellen får kjeft for deling av nytt toppløsbilde.

LETTKLEDD: Den tidligere modellen Paulina Porizkova er ikke fremmed for å dele lettkledde bilder - og nå gjør hun det igjen. Foto: Michele Eve Sandberg/REX/NTB
LETTKLEDD: Den tidligere modellen Paulina Porizkova er ikke fremmed for å dele lettkledde bilder - og nå gjør hun det igjen. Foto: Michele Eve Sandberg/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Svensk-tsjekkiske Paulina Porizkova (57) var på 80- og 90-tallet blant verdens mest kjente modeller. Hun kan skilte med en rekke magasinforsider og profilerte catwalker gjennom sin lange karriere.

I en alder av 18 år ble hun blant annet den første kvinnen fra Sentral-Europa til å pryde forsiden av Sports Illustrated badedraktutgave.

Porizkova har alltid vært ærlig når det kommer til aldring. Hun sier at hun aldri har tatt plastisk kirurgi, og elsker rynkene sine. 57-åringen er ikke sjenert når det kommer til kropp, og har delt nakenbilder før.

- Endelig komfortabel

På onsdag gikk Porizkova inn i nyåret ved å publisere et bilde av seg selv på Instagram, der hun bare var kledd i en svart truse.

DELER: Rine Milane Hansen, kjent fra «Ex on the Beach», starter med Onlyfans. Dette sier kjæresten Christoffer Gustavsson. Video: Jenny Aas. Reporter: Kine Falch. Klipp: Celina Morken Vis mer

«Det nye året er i gang, og jeg møter det naken fordi jeg ikke har noe å skjule. Jeg er endelig komfortabel i min egen kropp. Jeg trenger ikke rustning når jeg allerede er beskyttet med min egen erfaring, og visdommen den har gitt meg», skriver hun under bildet, og legger til:

«Alle de gode tingene er inni denne kroppen, og usynlig på utsida. Det betyr ikke at det ikke eksisterer. Det er det som får meg til å stå høyt og stolt- selv når jeg er avkledd».

Sterke reaksjoner

Selv om Porizkova er fornøyd med det hun legger ut, betyr det ikke at alle hennes følgere er det. Det nyeste bildet hennes har skapt mye misnøye i kommentarfeltet.

«Hva prøver du å bevise? Hvorfor står du der nesten helt naken, og publiserer det her? (..) Det er så trist, du/dere er for opptatt av dere selv. Stopp med det og sikt høyere», kommenterer en.

«Det er nok nå. Alle som følger deg kjenner kroppen din innen nå. Hva er poenget? Og bildet er redigert … dårlig», er det en annen som hevder.

Samtidig er det mange som forsvarer henne.

«Du er fantastisk - på utsida og innsida! Jeg begynte å følge deg i fjor, og har fått masse inspirasjon fra deg. Tusen takk!».

PÅ BEDRINGENS VEI: 35 år gamle Kelly Kozyra fra Illinois i USA måtte gjennom flere operasjoner for å gjenopprette nesa si som gikk i oppløsning etter perioder med høyt inntak av kokain. Reporter: Christina H. Korneliussen/Dagbladet TV Vis mer

Fikser på utseendet

Til Page Six fortalte hun i 2021 at da hun publiserte mer av sitt «ekte jeg» fikk hun mer respons og oppmerksomhet.

Istedenfor å ta kosmetisk kirurgi og botox foretrekker hun laserbehandling.

- Behandlingene jeg foretrekker i dag, er de der du ikke ender opp med å se ut som at du er blitt angrepet av en bjørn, det fortalte hun denne måneden til Page Six.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer