Brad Pitt ut mot datingrykter:

- Ingenting er sant

Skuespilleren avviser at det er noe mellom ham og kvinnene han den siste tida har blitt koblet til.

UT MOT RYKTER: Brad Pitt avviser romanseryktene som svirrer rundt ham. Foto: Reuters/NTB scanpix
UT MOT RYKTER: Brad Pitt avviser romanseryktene som svirrer rundt ham. Foto: Reuters/NTB scanpix Vis mer
Publisert

Siden sjokkbruddet mellom Angelina Jolie (44) og Brad Pitt (55) i 2016 har de to vært omsverma av romanserykter på hver sin kant.

Sistnevnte har blitt koblet til en MIT-professor, en spirituell healer, eksen Jennifer Aniston, Kate Hudson, nevnte Angelina Jolie og nå sist skuespillerkollega Alia Shawkat.

Shawkat er han sett sammen med ved en rekke anledninger den siste tida, blant annet på et kunstgalleri i Los Angeles.

Leser ikke om seg selv

Til tross for at Pitt forsøker å unngå å lese om seg selv i media, slik han forteller i et ferskt intervju med New York Times, har også han fått med seg ryktene rundt sitt eget kjærlighetsliv.

- Jeg vet ikke hvor mange kvinner de sier at jeg har datet de siste to eller tre åra, men ingenting av det er sant, slår han fast.

Mer innsikt gir han ikke rundt sivilstatusen, men det kan altså virke som om han ikke har noen i kikkerten. Pitt forteller imidlertid at han slutta å lese om seg selv i 2004.

BUDRUNDE: Da «Game of Thrones»-stjerna Emilia Clark auksjonerte bort et møte med seg selv for veldedighet, trodde hun ikke at Brad Pitt skulle være en av budgiverne. Video: BBC Brit Vis mer

- Ikke bare anmeldelser. Jeg mener alle magasinene på legekontoret. Fordi noe av det ville ha hoppa rundt i hodet som en rotte i skallen. Det ville forblitt der, og det ville ha påvirka noen av mine avgjørelser og valg i jobben, livet, og jeg fant ikke noe av det nyttig, sier 55-åringen.

Offentlig skittentøyvask

Det er kanskje ikke så overraskende at Pitt ikke ønsker å lese om seg selv i pressen, ettersom både han og ekskona Jolie har vært et yndet objekt i tabloidavisene i ei årrekke.

Siden bruddet ble kjent, etter at de to hadde vært et par i 14 år, har blant annet skilsmisseoppgjør og barnefordeling blitt et offentlig tema.

NASA: I forbindelse med sin nyeste film, fikk skuespiller Brad Pitt prate med en vaskeekte astronaut. Video: Christian Wehus / Dagbladet Vis mer

Pitt og Jolie har barna Maddox (18), Pax (15), Zahara (14), Shiloh (13) og tvillingene Knox og Vivienne (11) sammen. Etter en lang og turbulent kamp, var det til slutt hun som fikk hovedomsorgen for barna. Eldstemann har nå flyttet til Sør-Koreas hovedstad for å studere kjemi.

Droppet alkohol

Pitt har tidligere fortalt til New York Times at skilsmissen brakte ham inn i en mørk tilværelse preget av alkoholproblemer. Han oppsøkte hjelp, og skal nå være helt nykter.

- Jeg hadde latt det gå altfor langt, så jeg fjernet drikkeprivilegiene mine, fortalte han.

Forrige måned avslørte Jolie at hun ønsket å flytte fra USA, men at hun foreløpig må bo der «faren til barna har bestemt seg for å bo».

SKILLES: Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles.Video/foto: NTB Scanpix / 20th Century Fox / Redigering: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer