Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ingrid Olava er gravid:

Ingrid Olava avslørte babynyhet på fest

Artisten viste fram den voksende babymagen.

VENTER BARN: Artist Ingrid Olava kunne avsløre at hun venter sitt første barn da hun deltok på Ylvis-brødrenes «Stories from Norway»-premierefest i Oslo tirsdag kveld. Foto: Andreas Fadum
VENTER BARN: Artist Ingrid Olava kunne avsløre at hun venter sitt første barn da hun deltok på Ylvis-brødrenes «Stories from Norway»-premierefest i Oslo tirsdag kveld. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tirsdag hadde Ylvis-brødrene samlet alt som kunne krype og gå av kjendisnorge til premiere på sitt nyeste program, «Stories from Norway», på Christiania Teater i Oslo.

Blant gjestene var artisten Ingrid Olava Brænd Eriksen (36), som står bak låter som «Only Just Begun» og «Warrior Song». Mens et helt pressekorps hadde møtt opp for å prate med kveldens æresgjester, Bård og Vegard Ylvisåker, ble fotografenes linser raskt rettet mot artisten.

Hun kunne nemlig avsløre at hun på våren blir mor for første gang.

Vil ikke avsløre kjønn

Det er Se og Hør som omtaler saken. Artistens ektemann, Erik Ulfsby (47), har to barn fra et tidligere forhold, men dette blir parets første. Til bladet forteller artisten at hun gleder seg til rollen som mor.

- Jeg er snart seks måneder på vei, og formen min er veldig bra. Foreløpig er egentlig alt fint med svangerskapet, det eneste aberet er at jeg er litt trøttere enn vanlig. Derfor passer jeg på å få hvilt meg når jeg kan, forteller hun og fortsetter:

- Dessuten, hvis jeg tar i og synger litt lenge av gangen, kan jeg bli en smule svimmel. Derfor er jeg også påpasselig med blodtrykksfallet, forklarer hun.

VISTE MAGEN: Ingrid Olava har omtrent tre måneder igjen av svangerskapet. Foto: Andreas Fadum
VISTE MAGEN: Ingrid Olava har omtrent tre måneder igjen av svangerskapet. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Artisten ønsker derimot ikke å avsløre om det er en gutt eller jente paret venter til våren. Det ønsker hun å holde for seg selv. Hun kan også fortelle at de er i full gang med å peke seg ut navn til den vesle krabaten.

- Jo da, vi har tenkt på en del varianter, men det er vanskelig. Så vi får se, jeg vil ikke foregripe noe, sier artisten.

Var tyste

I 2014 fortalte artisten til VG at hun har fått bryne seg på rollen som stemor, til Ulfsbys tvillingsønner Ole og Jonas. Den gang da ville de ikke gå dypere inn på hvorvidt de ønsket å stifte familie eller ikke.

- Det sier vi ikke noe om, det vil tiden vise, sa Ulfsby.

- Vi får se, vi får se, fortalte Olava med et smil om munn, ifølge VG.

Et år etter valgte paret å gifte seg. Vielsen fant sted i Sofienberg kirke på Grünerløkka i Oslo, og bruden selv var ikledd en bohemsk kjole med lange ermer.

Ingrid Olava vant Spellemannsprisen i 2010 for årets kvinnelige artist. Samme år stakk hun av med Statoil-stipendet under Bylarm-festivalen, til en verdi av hele 800 000 kroner. Hun har totalt gitt ut fire album, hvor det siste kom i fjor.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!