Innbrudd hos dronning Margrethe

Det er foreløpig uvisst hvorvidt innbruddstyvene har fått med seg verdisaker.

INNBRUDD: Natt til fredag var det innbrudd ved dronning Margrethes residens i Aarhus, Marselisborg Slot. Foto: NTB Scanpix
INNBRUDD: Natt til fredag var det innbrudd ved dronning Margrethes residens i Aarhus, Marselisborg Slot. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Natt til fredag har det vært innbrudd på Marselisborg Slot i Aarhus, et slott dronning Margrethe (79) ofte tilbringer høytider og ferier.

Det melder flere danske medier, deriblant Politiken.

Ifølge avisa var dronninga ikke til stede på Marselisborg Slot på det tidspunktet, men det er foreløpig ukjent hvorvidt innbruddstyvene har fått med seg eiendeler og verdisaker.

Ukjent antall gjerningspersoner

Ifølge Politiken er Slottet i Aarhus et sted dronninga tilbringer julehøytida, noe hun også gjorde i år.

Før nyttår reiste hun imidlertid tilbake til Amalienborg i København, og var derfor ikke til stede på Marselisborg da innbruddet fant sted.

Østjyllands Politi skal ha blitt varslet 01.15, etter at en alarm gikk av da de ubudne gjestene tok seg inn på slottet, hvorpå flere politipatruljer ble sendt. Det er ikke kjent om det skal ha vært en eller flere gjerningspersoner, men ingen var lenger var på åstedet da politiet kom fram, har politiet forklart.

I ettertid har politihunder forsøkt å spore gjerningspersonene, foreløpig uten hell. Politiet har heller ikke ønsket å si noe om hvilke spor de nå arbeider etter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer