Amber Heard:

Inngår forlik

- Vanskelig.

TAPTE RETTSSAKEN: Amber Heard tapte æreskrenkelseessaken mot eksmannen Johnny Depp. Nå forteller hun at hun har inngått forlik. Foto: Tom Brenner/Reuters/NTB
TAPTE RETTSSAKEN: Amber Heard tapte æreskrenkelseessaken mot eksmannen Johnny Depp. Nå forteller hun at hun har inngått forlik. Foto: Tom Brenner/Reuters/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Amber Heard (36) inngår forlik. Det melder hun selv på Instagram.

«Etter mye overveielse har jeg tatt en veldig vanskelig beslutning og valgt å inngå forlik i æreskrenkelsessaken mot meg av min eksmann», er blant det hun skriver.

«Det er viktig for meg å si at jeg aldri valgte dette. Jeg forsvarte min sannhet og ved å gjøre det ble livet mitt slik jeg kjente det ødelagt. Det jeg har blitt møtt med på sosiale medier er en forsterket versjon av måtene kvinner igjen møter motstand når de står fram».

«Nå har jeg endelig en mulighet til å frigjøre meg fra noe jeg forsøkte å forlate for seks år siden, og på vilkår jeg kan godta. Men dette er ikke en innrømmelse. Dette er ikke en tilståelseshandling», understreker hun videre.

SNAKKER UT: Amber Heard snakker ut om hetsen hun fikk etter rettssaken mot eksmannen Johnny Depp. Video: NBC Vis mer

«Jeg tar denne avgjørelsen etter å ha mistet troa på det amerikanske rettssystemet, der mitt ubeskyttede vitnesbyrd fungerte som underholdning på sosiale medier».

Rettssaken mellom henne og eksmannen Johnny Depp (59) fant sted på våren tidligere i år, og fikk enorm oppmerksomhet i media.

Etter flere intense uker med vitner og bevisføring, ble det 1. juni kjent at Heard tapte saken og må betale 100 millioner kroner til eksmannen.

Depp saksøkte Heard for æreskrenkelse.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer