Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Inngikk forlik etter metoo-anklager

Filmregissør har inngått forlik med Amazons filmproduksjonsselskap etter at han beskyldte det for kontraktsbrudd.

BRÅK: Filmregissøren Woody Allen har inngått forlik med filmproduksjonsselskapet til Amazon. Foto: ANDER GILLENEA / AFP
BRÅK: Filmregissøren Woody Allen har inngått forlik med filmproduksjonsselskapet til Amazon. Foto: ANDER GILLENEA / AFP Vis mer

Den 83 år gamle regissøren krevde opprinnelig 68 millioner dollar i erstatning etter at Amazon brøt kontrakten mellom dem fra 2017. Ifølge den skulle Allen produsere fire filmer, men Amazon gikk ut av avtalen selv uten å vise den første filmen «A Rainy Day In New York».

Amazon svarte på søksmålet med at Woody Allen hadde brutt kontrakten da han kom med støtende kommentarer om metoo-bevegelsen. Oscar-vinneren er blitt beskyldt for å ha begått overgrep mot datteren Dylan Farrow da hun var sju år gammel. Opplysningene fra 1992 ble aktualisert av metoo-saken. Politiet har etterforsket påstandene, men henla saken.

Forliket mellom Amazon og Allen går fram av rettsdokumenter som ble offentlig fredag. Detaljer om forliket er ikke kjent.

«A Rainy Day In New York» har hatt premiere i Europa, men ikke USA.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media