Samuel Massie og Arne Ulvolden:

Innlagt etter hjerteinfarkt

Arne Ulvolden ble innlagt på sykehus etter et hjerteinfarkt første juledag. Barnebarnet Samuel Massie sier til Dagbladet at bestefaren er på bedringens vei.

- I GOD FORM: Arne Ulvolden ble innlagt på sykehus etter et hjerteinfarkt første juledag. Barnebarnet Samuel Massie forteller at bestefaren er i god form og på bedringens vei. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet
- I GOD FORM: Arne Ulvolden ble innlagt på sykehus etter et hjerteinfarkt første juledag. Barnebarnet Samuel Massie forteller at bestefaren er i god form og på bedringens vei. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet Vis mer
Publisert

Eventyrer og TV-profil Samuel Massie (28) og bestefaren Arne Ulvolden (85) har reist på flere turer sammen rundt jordkloden i «Samuel og bestefar».

En tur av det litt mindre hyggelige slaget skjedde på hjemmebane for sistnevnte første juledag. Julemiddagen med pinnekjøtt og akevitt ble nemlig erstattet med en tur til sykehussenga på akutten på Haukeland for bestefar Ulvolden.

85-åringen hadde fått et hjerteinfarkt, og ble fraktet med ambulanse fra hytta på Øygarden utenfor Bergen.

Heldigvis kviknet Ulvolden kjapt til igjen - og sendte en video til barnebarnet Massie like etterpå - som 28-åringen seinere postet på sin Instagram-profil.

«Samuel, jeg lever, jeg lever, jeg lever godt», fortalte bestefaren smilende inn i kamerat i videosnutten.

- I god form

- Det går bedre med ham. Han er i god form, forteller Massie når Dagbladet slår på tråden.

«Samuel og bestefar»-profilen forteller at han kjørte hjem fra julefeiringen i Bergen første juledag, da bestefaren ringte og fortalte at han hadde smerter i hjertet og i armen - som gjerne er tegn på hjerteinfarkt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer