Kristin Gjelsvik:

Innlagt på akutten

- Legene frykter hjerneblødning, skriver influenseren.

HODEPINE: Kristin Gjelsvik forteller hun har hatt intens hodepine de siste ukene. Da de kom tilbake torsdag så hun seg nødt til å oppsøke lege. Foto: Morten Eik / Se og Hør
HODEPINE: Kristin Gjelsvik forteller hun har hatt intens hodepine de siste ukene. Da de kom tilbake torsdag så hun seg nødt til å oppsøke lege. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser og samfunnsdebattant Kristin Gjelsvik (36) skriver på Instagram at hun torsdag ettermiddag befinner seg på akuttmottaket på Drammen sykehus.

Etter en intens hodepine i ulike settinger de siste ukene, så ikke Gjelsvik noen annen utvei enn å oppsøke lege. Selv forteller hun i innlegget at det skal mye til før hun oppsøker hjelp, men da smertene kom tilbake torsdag, bestemte hun seg for å ta grep.

FLYTTER: Kristin Gjelsvik flytter straks til Stavanger med familien. Men først skal huset i Drammen selges. Reporter: Kine Falch. Video: Dennis Appelong Hagbru. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

I innlegget skriver hun følgende:

«Dette blir både en liten oppdatering, samt en helse-Norge-appreciation-post! For det må jeg bare si - de tar tak når det gjelder! Jeg fikk time etter 20 min, og ble tatt imot av en fantastisk lege som tok situasjonen på alvor. Jeg ble henvist til nevrolog umiddelbart, og det var ikke lenge jeg måtte vente på akuttmottaket før jeg ble ropt opp!».

Videre forteller 36-åringen at hun ble godt informert av nevrologen, som fikk henne til å føle seg ivaretatt og trygg. Hun ble imidlertid fortalt at det kan være noe alvorlig.

«Hun uttrykket dog bekymring for noe så forbanna sykt som HJERNEBLØDNING! Bare ordet i seg selv får meg til å grøsse... Hjerneblødning? What?? Meg? Hæ?? Heldigvis er det ikke med sikkerhet overhodet, men det er faktisk ikke noe vi kan utelukke riktig enda».

Som følge av beskjeden måtte Gjelsvik gjennom en CT-undersøkelse. Til følgerne skriver hun at hun nå venter på resultatet, og dersom det blir behov må hun kanskje legges inn og gjennom en spinalpunksjon.

Det er en prosedyre hvor en tynn kanyle føres inn i subaraknoidalrommet mellom to ryggvirvler, ifølge Store medisinske leksikon.

AVSLØRER: Kristin Gjelsvik og sønnen Falk har flyttet fra Drammen til Bærum. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

«Hvis det viser seg at det er en utposning på en blodåre må jeg opereres, men la oss bare krysse fingrene for at det er en helt normal spenningshodepine, ok? Orker ikke å ha hjerneblødning, og det har jeg ikke tid til heller, for guess what!!!!», fortsetter hun i innlegget.

Overfor Dagbladet bekrefter Kristin Gjelsvik at hun blir innlagt, og kan derfor ikke gi noen ytterligere kommentar. Hun henviser oss til pressekontakt Vilde Darvik i Max Social.

Darvik forteller til Dagbladet at det går bra med Gjelsvik, og at de holder tett kontakt.

- Hun er klar i toppen og har ingen smerter akkurat nå. Dette er så klart en ekkel beskjed å få. Nå blir hun innlagt over natten for å ta flere prøver. Forhåpentligvis skrives hun ut i morgen, sier hun og legger til:

ALT ER LOV: Alt er lov, sier Kristin Gjelsvik. Disse ordene gjelder visst også for gjestene som besøker hennes hjem, for dette ble litt av en reise. Vis mer

- Kristin måtte virkelig overtales, siden hun etter planen skulle være med på kveldens «Debatten», noe hun hadde gledet seg veldig til. Men helsa kommer alltid først.

Videre forteller Darvik at hun har vært bekymret for smertene til Gjelsvik, og krysser fingrene for at det ikke er noe alvorlig.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer