Kristin Gjelsvik:

Innlagt på akutten

- Legene frykter hjerneblødning, skriver influenseren.

HODEPINE: Kristin Gjelsvik forteller hun har hatt intens hodepine de siste ukene. Da de kom tilbake torsdag så hun seg nødt til å oppsøke lege. Foto: Morten Eik / Se og Hør
HODEPINE: Kristin Gjelsvik forteller hun har hatt intens hodepine de siste ukene. Da de kom tilbake torsdag så hun seg nødt til å oppsøke lege. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Influenser og samfunnsdebattant Kristin Gjelsvik (36) skriver på Instagram at hun torsdag ettermiddag befinner seg på akuttmottaket på Drammen sykehus.

Etter en intens hodepine i ulike settinger de siste ukene, så ikke Gjelsvik noen annen utvei enn å oppsøke lege. Selv forteller hun i innlegget at det skal mye til før hun oppsøker hjelp, men da smertene kom tilbake torsdag, bestemte hun seg for å ta grep.

I innlegget skriver hun følgende:

«Dette blir både en liten oppdatering, samt en helse-Norge-appreciation-post! For det må jeg bare si - de tar tak når det gjelder! Jeg fikk time etter 20 min, og ble tatt imot av en fantastisk lege som tok situasjonen på alvor. Jeg ble henvist til nevrolog umiddelbart, og det var ikke lenge jeg måtte vente på akuttmottaket før jeg ble ropt opp!».

Videre forteller 36-åringen at hun ble godt informert av nevrologen, som fikk henne til å føle seg ivaretatt og trygg. Hun ble imidlertid fortalt at det kan være noe alvorlig.

«Hun uttrykket dog bekymring for noe så forbanna sykt som HJERNEBLØDNING! Bare ordet i seg selv får meg til å grøsse... Hjerneblødning? What?? Meg? Hæ?? Heldigvis er det ikke med sikkerhet overhodet, men det er faktisk ikke noe vi kan utelukke riktig enda».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.