Christine Koht:

Innlagt på sykehus med et virus

Kreftsyke Christine Koht ble innlagt på sykehus igjen denne uka, og er tilbake i isolasjon, avsløres det i podkasten «Koht vil leve».

Innlagt igjen: Den kreftsyke komikeren Christine Koht (52) har igjen blitt innlagt på Radiumshospitalet. Denne gang med et virus, avslører podkastpartner Joachim Førsund. Foto: NTB Scanpix
Innlagt igjen: Den kreftsyke komikeren Christine Koht (52) har igjen blitt innlagt på Radiumshospitalet. Denne gang med et virus, avslører podkastpartner Joachim Førsund. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kreftsyke Christine Koht (52) ble innlagt på Radiumhospitalet med et virus denne uka, avslører journalist Joachim Førsund i A-magasinets podkast «Koht vil leve» denne uka.

- Jeg skulle gjort opptak denne uka, nok til å ferdigstille en episode. Men så fikk Christine et tilbakefall. Denne gang i form av et virus, og nå er hun tilbake i isolasjon igjen, sier Førsund i podkasten ifølge Aftenposten.

Koht fikk vite at hun har alvorlig kreft før jul, og det ble kjent for offentligheten i januar.

- Komplikasjoner

Koht ble i mars påvist leverbetennelse, som kom som en alvorlig bivirkning av immunterapien hun gjennomgår.

Derfor har hun ikke kunnet delta i podkasten på flere uker.

- Selv om det er tegn på at immunterapien har tatt det meste av kreften, oppstår det hele tiden komplikasjoner, sier Førsund i en kort oppdatering i podkasten ifølge Aftenposten.

- Vil fortsette

Fra mars og til midten av april kunne man følge komikerens kamp mot kreften i den ukentlige podkasten. I slutten av mars ble Koht imidlertid akuttinnlagt på Radiumhospitalet på grunn av en potensielt dødelig leverbetennelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer