Sarah Hyland:

Innlagt på sykehus med «uforklarlig» sykdom

- Jeg følte at jeg ble kvalt.

SYK: Skuespiller Sarah Hyland har slitt med sykdom hele sitt liv. Nå har hun igjen vært innlagt på sykehus med uforklarlige pusteproblemer. Foto: NTB Scanpix
SYK: Skuespiller Sarah Hyland har slitt med sykdom hele sitt liv. Nå har hun igjen vært innlagt på sykehus med uforklarlige pusteproblemer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Sarah Hyland har hatt en stor karriere i løpet av sitt 28 år lange liv, hvor hun i hele ti år har hatt rollen som Dunphy-familiens eldste datter Hayley i komiserien «Modern Family». I tillegg har hun også vært å se i andre tv-serier og filmer, som nyinnspillingen av klassikeren «Dirty Dancing».

Privat har derimot Hyland hatt sitt å stri med.

Skuespilleren har i flere år slitt med helseproblemer og gjennomgikk blant annet en nyretransplantasjon i 2012 og 2017. Nå har Hyland igjen vært innlagt på sykehus.

Ifølge People kom kunngjøringa på Instagrams historiefunksjon, der skuespilleren forklarer at også legene sliter med å finne ut av årsaken til helseproblemene.

Brystsmerter

I innlegget på Instagram forklarer hun at det var pusteproblemer som gjorde at hun ble innlagt på sykehus.

- For å gjøre en lang historie kort, så oppsøkte jeg sykehuset fordi jeg følte at jeg ble kvalt av noe i huset, uttalte hun og la til at hun slet med å puste og hadde brystsmerter.

28-åringen fortalte også at hun hadde vært innlagt på sykehus i fire dager, men at hun nå er sendt hjem, etter at legene ikke klarte å finne noen medisinsk årsak til pusteproblemene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer