Dean McDermott:

Innlagt på sykehus

- Mulig hjernehinnebetennelse.

INNLAGT: Dean McDermott har i et nytt innlegg i sosiale medier selv fortalt om sykehusinnleggelsen. Her med kona Tori Spelling. Foto: NTB Scanpix
INNLAGT: Dean McDermott har i et nytt innlegg i sosiale medier selv fortalt om sykehusinnleggelsen. Her med kona Tori Spelling. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den kanadiske skuespilleren Dean McDermott (52) er innlagt på sykehus, det melder han selv i et innlegg på Instagram. Stjerna undersøkes for mulig hjernehinnebetennelse.

- Så dette skjedde i går kveld. Jeg ble lagt inn på sykehuset med lungebetennelse, mulig hjernehinnebetennelse, skriver han, og fortsetter:

- Jeg har aldri vært så syk i hele mitt liv. Tommelen opp og troen opp.

Sykdomsbeskjeden kommer bare kort tid etter at han delte et innlegg om at han hadde pådratt seg høy feber og følte seg dårlig.

Stjerna har foreløpig ikke skrevet noe om hvordan det går med ham.

Skandalestjerne

McDermott er for mange trolig best kjent som ektemannen til «Beverly Hills 90210»-stjerna Tori Spelling (46).

Mange fikk sitt første møte med denne blondinen da hun spilte rollen som Donna Martin i serien. Den populære serien ble faktisk produsert av hennes far, avdøde Aaron Spelling, så det var kanskje ikke så rart at hun fikk en av hovedrollene.

Siden den gang kan ikke Spellings skuespillerkarriere kalles noen stor suksess. 46-åringen har spilt i utallige filmer, men svært få av dem har blitt satt opp på det store kinolerretet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer