Kylie Jenner:

Innlagt på sykehus

Realitystjerna må avlyse turen til moteuka i Paris etter sykdom.

SYK: Kylie Jenner skulle egentlig ha reist til Paris denne uka, men må bli hjemme grunnet sykdom. Foto: NTB Scanpix
SYK: Kylie Jenner skulle egentlig ha reist til Paris denne uka, men må bli hjemme grunnet sykdom. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Denne uka skulle egentlig realitystjerna Kylie Jenner (22) ha reist til Paris for å delta på moteuka som arrangeres i den franske hovedstaden. Dette må derimot utebli, da hun er blitt syk før avreise.

«Som dere vet, skulle jeg til Paris og delta i Balmain-showet for å lansere det nye sminkesamarbeidet med Oliver. Dessverre er jeg veldig syk, og kan ikke reise», er blant det Jenner skriver i et lengre innlegg på Twitter der hun forklarer fraværet for fansen.

- Det knuser hjertet mitt å gå glipp av showet, men jeg veit at mitt fantastiske team og vennene mine som er i byen for arrangementet, vil hjelpe meg å være der i ånden. Det har vært en drøm å lage denne sminkekolleksjonen sammen med Olivier, fortsetter Jenner i Twitter-innlegget.

Seinest i går delte den berømte 22-åringen nyheten om samarbeidet med det franske motehuset, så med andre ord har sykdommen kommet brått på. En representant for Jenner bekrefter overfor ET Online at 22-åringen er innlagt på sykehuset, men at hun blir tatt godt vare på av legene. Utover Twitter-innlegget har Jenner ikke kommentert hva hun er innlagt for.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer