Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kylie Jenner:

Innlagt på sykehus

Realitystjerna må avlyse turen til moteuka i Paris etter sykdom.

SYK: Kylie Jenner skulle egentlig ha reist til Paris denne uka, men må bli hjemme grunnet sykdom. Foto: NTB Scanpix
SYK: Kylie Jenner skulle egentlig ha reist til Paris denne uka, men må bli hjemme grunnet sykdom. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Denne uka skulle egentlig realitystjerna Kylie Jenner (22) ha reist til Paris for å delta på moteuka som arrangeres i den franske hovedstaden. Dette må derimot utebli, da hun er blitt syk før avreise.

«Som dere vet, skulle jeg til Paris og delta i Balmain-showet for å lansere det nye sminkesamarbeidet med Oliver. Dessverre er jeg veldig syk, og kan ikke reise», er blant det Jenner skriver i et lengre innlegg på Twitter der hun forklarer fraværet for fansen.

- Det knuser hjertet mitt å gå glipp av showet, men jeg veit at mitt fantastiske team og vennene mine som er i byen for arrangementet, vil hjelpe meg å være der i ånden. Det har vært en drøm å lage denne sminkekolleksjonen sammen med Olivier, fortsetter Jenner i Twitter-innlegget.

Seinest i går delte den berømte 22-åringen nyheten om samarbeidet med det franske motehuset, så med andre ord har sykdommen kommet brått på. En representant for Jenner bekrefter overfor ET Online at 22-åringen er innlagt på sykehuset, men at hun blir tatt godt vare på av legene. Utover Twitter-innlegget har Jenner ikke kommentert hva hun er innlagt for.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Dattera ble syk

Dette er imidlertid ikke første sykehusbesøket Jenner har vært med på. I februar i fjor ble Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott (28) foreldre for første gang, da datteren Stormi Webster så dagens lys.

I juni opplevde realitystjerna alle mødres store mareritt, da den halvannet år gamle jenta ble hastet til sykehus.

Jenner delte da et bilde på sin Instagram-profil av dattera med smokk og et babyteppe rundt seg. Til bildet skrev hun følgende:

- Har tilbragt dagen på sykehuset med barnet mitt.

INNLAGT: Lille Stormi ble innlagt i hui og hast på grunn av en allergisk reaksjon. Foto: Kylie Jenner / Instagram
INNLAGT: Lille Stormi ble innlagt i hui og hast på grunn av en allergisk reaksjon. Foto: Kylie Jenner / Instagram Vis mer

Skummel hendelse

Videre fortalte realitystjerna at innleggelsen skyldtes allergi, men at Stormi etter forholdene hadde det bra.

- Hun fikk en allergisk reaksjon, men er 100 prosent OK og vi er hjemme igjen, opplyste hun på sin Instagram-profil, og fortsatte:

- Ingenting annet spiller noen rolle når slike ting skjer. Gud velsigne alle mødre med syke barn. Jeg sender så mye kjærlighet og positiv energi deres vei.

22-åringen virket å ta datteras innleggelse svært tungt, for dagen etter hendelsen tok hun igjen til sosiale medier og beskrev hvordan hun hadde opplevd det hele.

- Velsignet, uten ord. Takk gud. Jeg tror på å være en refleksjon av det du vil oppnå. Vil du ha kjærlighet, gi kjærlighet. Vil du ha suksess, ønsk suksess, skrev hun i et innlegg på Instagrams historiefunksjon.

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

- Forandret livet mitt til det bedre

Sminkemogulen har alltid hatt en drøm om å bli en ung mor, og det er ingen tvil om at hun stortrives i foreldrerollen til dattera, Stormi.

- Jeg husker at andre spurte meg «Er du klar for dette?», men jeg visste alltid at jeg var klar. Du aner ikke hvor stor den kjærligheten er før du har et eget barn. Hun blir alltid satt først, og det er mye å ta innover seg i ung alder. Men jeg føler at jeg er skapt for dette, og hun har forandret livet mitt til det bedre, har Jenner tidligere fortalt i et intervju Interview Germany.

Videre sier 22-åringen at hun ser på livet på en mer positiv måte enn tidligere, og at hun føler livet først begynte etter at hun fikk Stormi.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media