Sania Smestad:

- Innlagt på ubestemt tid

«Paradise Hotel»-profilen har vært innlagt på sykehus som følge av pusteproblemer siden fredag forrige uke.

INNLAGT PÅ SYKEHUS: Overfor Dagbladet forteller realityprofil Sania Smestad at hun ble akutt dårlig for sju uker siden. Siden den gang har hun vært utallige besøk hos legen, og er nå innlagt på Ahus. Foto. Roy Darvik/TV3
INNLAGT PÅ SYKEHUS: Overfor Dagbladet forteller realityprofil Sania Smestad at hun ble akutt dårlig for sju uker siden. Siden den gang har hun vært utallige besøk hos legen, og er nå innlagt på Ahus. Foto. Roy Darvik/TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har snart gått en måned siden årets sesong av «Paradise Hotel» nådde slutten etter intense uker under sola i Mexico. I dag har deltakerne for lengst kommet tilbake til sitt «normale» liv her hjemme i Norge, og blant dem er realityprofilen Sania Smestad (24).

Siden hun kom hjem fra hotellet har imidlertid ikke alt gått like smertefritt for «Paradise Hotel»-profilen, som de siste dagene har vært innlagt på sykehus.

Overfor Dagbladet forteller Smestad at hun ble akutt dårlig for snart sju uker siden. Da opplevde hun pusteproblemer og forklarer at hun opplevde mange symptomer på coronaviruset.

- Men jeg gikk og testet meg og den var negativ. Så har det bare fortsatt, og jeg har vært fram og tilbake hos legen, men legen fant ikke noe på prøvene mine. Legen trodde kanskje det var angst, men jeg sa at det definitivt ikke er angst. Jeg kjente at det var noe feil, forteller realityprofilen.

- Finner ikke ut av hva det er

Hun forteller videre at som følge av pusteproblemene klarer hun ikke å svømme, løpe, gå fort eller bære på tunge ting, da hun fort mister pusten og må stoppe opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer