Katarina Flatland:

Innrømmer: - Gråter hver gang

Katarina Flatland har holdt på med utdannelsen i tolv år, men nå er hun snart ferdig.

INNSPURT: Katarina Flatland er snart ferdig med legestudiet - som hun har holdt på med de siste tolv åra. Foto: Privat
INNSPURT: Katarina Flatland er snart ferdig med legestudiet - som hun har holdt på med de siste tolv åra. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Katarina Flatland har fulgt i sin fars TV-fotspor og allerede i en alder av 32 år har hun ledet en rekke store TV-program. Blant annet «Jakten på kjærligheten», «Idol» og «Sommertid».

Men dette er ikke den eneste karriereveien Flatland har valgt å gå. I flere år har hun nemlig jobbet med å utdanne seg til å bli lege.

I et nytt Instagram-innlegg forteller nå TV-profilen at hun nærmer seg slutten på utdannelsen - som hun faktisk har holdt på med i tolv år.

I tillegg til TV-karrieren og studiene har Flatland også podkasten «Åpen Journal» med ektemannen Harald Meling Dobloug (32). Der åpner hun nå ytterligere opp om studieinnspurten og praksisperioden hun er inne i.

- Gråter hver gang

- Jeg har jo begynt i praksis denne måneden. Jeg er i praksis på gynekologi og føden på Rikshospitalet, og det har vært helt fantastisk, sier Katarina Flatland til ektemannen, i parets seineste podkastepisode.

Videre forteller Flatland at hun har vært der i ei ukes tid, og at hun skal fortsette i tre uker til. Samtidig fastslår legestudenten at hun nå føler at hun har funnet den spesialiteten hun kunne tenke seg å jobbe med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer