VENNER I DAG: Selv om Justin Bieber og Miley Cyrus er gamle venner, hadde kona hans, Hailey Baldwin, lenge et mer anstrengt forhold til Miley Cyrus. Foto: NTB Scanpix
VENNER I DAG: Selv om Justin Bieber og Miley Cyrus er gamle venner, hadde kona hans, Hailey Baldwin, lenge et mer anstrengt forhold til Miley Cyrus. Foto: NTB ScanpixVis mer

Miley Cyrus:

Innrømmer å ha mobbet Biebers kone: - Jeg var ond mot Hailey

Rottet seg sammen mot Hailey Bieber som barn.

Popstjernene Miley Cyrus (26) og Justin Bieber (24) har begge tatt verden med storm med sine musikalske talenter. I tillegg har de også vært nære venner i en årrekke.

I september giftet «Boyfriend»-sangeren seg med modellen Hailey Baldwin (22) i all hemmelighet, og nå avslører Cyrus at hun ikke var spesielt hyggelig mot Biebers kone i oppveksten.

Som barn var nemlig Cyrus god venninne med Baldwins storesøster, Alaia Baldwin, og de to «rottet seg ofte sammen» mot 22-åringen og mobbet henne, skriver People.

Avsløringen kom da både Cyrus og Baldwin nylig dukket opp i en ny episode av «Carpool Karaoke» med komiker James Corden (40).

- Jeg var ond mot henne. Hun prøvde å leke med oss, og da låste vi henne ute fra rommet vårt og var slemme mot henne, innrømmet sangfuglen, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

GAMLE VENNER: Her deler Miley Cyrus og Justin Bieber scenen under MuchMusic Video Awards i Toronto i 2010. Foto: NTB Scnanpix
GAMLE VENNER: Her deler Miley Cyrus og Justin Bieber scenen under MuchMusic Video Awards i Toronto i 2010. Foto: NTB Scnanpix Vis mer

Får støtte for mobbingen

Selv om «Malibu»-stjerna fortalte at hun oppførte seg «som et troll» mot den fire år yngre modellen, så forsvarte hun også sine egne handlinger.

- Jeg måtte være sånn. Det har gjort deg til den personen du er i dag. Det gjorde deg sterkere. Fordi jeg var et skikkelig troll mot deg, kan du nå håndtere all dritt som kommer din vei, forklarte Cyrus.

Baldwin selv sa seg deretter enig i dette, og hyllet Cyrus for å ha hjulpet henne å takle livet i rampelyset.

- Miley var det største trollet mot meg, men hun forberedte meg på denne industrien.

De to jentene er for øvrig gode venninner i dag.

Saken fortsetter nedenfor.

FORLOVET: Justin Bieber og modell Hailey Baldwin er forlovet, opplyser flere kilder. Men hvem er egentlig Baldwin? Dagbladet forklarer. Video: CNN Vis mer

Verner om privatlivet

Det var i midten av juli at Justin Bieber og Hailey Baldwin overrasket en hel verden, da det ble kjent at de hadde forlovet seg - kort tid etter at de omsider hadde funnet tilbake til hverandre.

Siden den gang svirret det til stadighet rykter om at stjerneduoen hadde giftet seg i all hemmelighet, noe de lenge forholdt seg tause om.

Men da Baldwin sist måned endret etternavnet sitt til Bieber på Instagram, bekreftet de ifølge nettstedet Mirror at et hemmelig bryllup har funnet sted.

Nettstedet påpekte også at «Baby»-sangeren kort tid tidligere refererte til Hailey Baldwin som «kona si», i en kommentar til et bilde hun la ut på bildedelingstjenesten.

Han skal også ha skrevet «kona mi er fantastisk» i en annen kommentar.