Will og Jada Pinkett Smith:

Innrømmer åpent forhold

Ekteparet har holdt sammen i hele 24 år.

ÅPENT EKTESKAP: Will og Jada Pinkett Smith innrømmer at begge har hatt sidesprang gjennom det årelange forholdet. Foto: David Silpa / UPI / Shutterstock / NTB
ÅPENT EKTESKAP: Will og Jada Pinkett Smith innrømmer at begge har hatt sidesprang gjennom det årelange forholdet. Foto: David Silpa / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det populære skuespillerparet Jada Pinkett Smith (50) og Will Smith (53) har tidligere vært ærlige om at ekteskapet deres ikke alltid har vært like lett.

Gjennom skuespillernes 24 år som par har de fått slengt både swingers- og bruddrykter etter seg.

Derfor er det nok flere som har stusset over hvordan parets ekteskap egentlig fungerer, ettersom 50-åringen tidligere har innrømmet at hun har hatt et sidesprang. Paret har imidlertid avkreftet at de har hatt et åpent forhold.

Nå, i et nytt intervju med GQ, letter 53-åringen på sløret om det årelange ekteskapet.

SETT AV MILLIONER: Filmstjerna Will Smith og artist Jason Derulo har delt en video på Instagram, men fansen er usikre på om den er ekte eller bare en spøk. Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

Åpent forhold

I intervjuet forteller stjerna blant annet at ekteskapet i utgangspunktet var monogamt, men at de seinere bestemte seg for å prøve et åpent forhold, etter at «begge følte seg elendige og trengte en forandring».

- Jada trodde aldri på et konvensjonelt ekteskap. Jada hadde familiemedlemmer som hadde et ukonvensjonelt forhold, så hun vokste opp på en måte som var veldig annerledes enn hvordan jeg vokste opp, sier han.

53-åringen forklarer videre at paret hadde endeløse samtaler om det før de bestemte seg - etter flere år med et monogamt forhold.

- Vi har gitt hverandre tillit og frihet, med tanken om at alle må finne sin egen vei. Ekteskap for oss kan ikke være et fengsel.

Stjerna legger til at han ikke vil anbefale et slikt forhold til alle, men at hans egen opplevelse av friheten de har gitt hverandre er selve definisjonen på kjærligheten de har.

50-åringen har ikke uttalt seg etter at hun innrømmet sidespranget i fjor.

TÅREVÅTT: Jada Smith møtte Will Smiths ekskone, Sheree Fletcher, for en samtale om hvordan det var da hun datet Will mens han og Sheree fortsatt var gift. Video: Red Table Talk via CNN Vis mer

Innrømmet sidesprang

Som nevnt har det i flere år vært spekulasjoner rundt parets forhold. I fjor ble det også kastet ytterligere bensin på bålet, da artisten August Alsina (28) hevdet at han har hatt en affære med Jada.

Sidespranget ble først avkreftet av paret, men kort tid seinere tok 50-åringen bladet fra munnen. Det gjorde hun i en samtale med ektemannen i «Red Table Talk».

Hun forklarte den gang at forholdet til Alsina startet som et vennskapsforhold fire år tidligere.

- Det ble en annen type forvikling, sier hun om hvordan det utviklet seg da hun og Will Smith var separert og hun trodde ekteskapet var over.

- En forvikling? Et forhold? spurte Will Smith ektefellen, ifølge AP.

«VAGINADAMPING» I «Red Table Talk» prøver Jada Pinkett Smith, Willow og Adrienne «vaginadamping». Video: Facebook Vis mer

- Ja, det var et forhold. Absolutt. Jeg hadde mye smerte. Jeg var veldig ødelagt. I prosessen med det forholdet fant jeg definitivt ut at du kan ikke finne lykke utenfor deg selv. Jeg vil definitivt si vi gjorde alt vi kunne for å komme vekk fra hverandre uten å innse at det ikke var mulig, sa 50-åringen den gang.

I dag er skuespillerparet lykkelig gift igjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer