Hertuginne Meghan og prins Harry:

Innrømmer bryllupsbløff

Hertugparet av Sussex innrømmer at det hemmelige bryllupet aldri fant sted.

JUKS: Prins Harry og hertuginne Meghan hevdet at de giftet seg allerede tre dager før det kongelige bryllupet. Nå bekrefter imidlertid en talsperson for paret at det ikke stemmer. Foto: Damir Sagolj / Reuters / NTB
JUKS: Prins Harry og hertuginne Meghan hevdet at de giftet seg allerede tre dager før det kongelige bryllupet. Nå bekrefter imidlertid en talsperson for paret at det ikke stemmer. Foto: Damir Sagolj / Reuters / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har allerede gått to uker siden hertuginne Meghan (39) og prins Harry (36) satt seg ned med Oprah Winfrey (67) for å snakke ut om livet som kongelige.

Både fans, presse og kritikere kastet seg over nyhetene som kom på løpende bånd, og flere detaljer vekket stor oppsikt etter at de kom fram i lyset.

I Oprah-intervjuet hevdet også hertuginne Meghan at hun og Harry giftet seg i en privat seremoni allerede tre dager før det offisielle bryllupet i Windsor i mai 2018.

En rekke britiske prester reagerte sterk på uttalelsen, og flere sådde tvil ved om det faktisk hadde skjedd.

Nå innrømmer imidlertid hertugparet at det hele var bløff.

Avkrefter hemmelig bryllup

Som nevnt skapte nyheten hodebry for flere prester, som satte spørsmålstegn ved hvorvidt opplysningene stemte eller ikke. Én gikk til og med så langt som å kontakte erkebiskopens kontor for å få en klarhet.

En talsperson for hertugparet bekrefter imidlertid nå at det hemmelige bryllupet aldri fant sted. Talspersonen sier nemlig at «paret utvekslet personlige løfter noen dager før deres offisielle/lovlige bryllup 19. mai».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer