Melina Johnsen:

Innrømmer coronabløff

Reality-deltakeren nektet i sommer for å ha brutt karantenen etter Dubai-tur. Nå gjør hun helomvending.

LØY OM KARANTENE: Melina Johnsen innrømmer nå at hun løy for å unngå netthets. Foto: Cornelius Poppe / NTB
LØY OM KARANTENE: Melina Johnsen innrømmer nå at hun løy for å unngå netthets. Foto: Cornelius Poppe / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juli skrev Dagbladet om at «Ex on the Beach»-deltakeren Melina Johnsen (24) og venninna Jamilla Wais (25) hadde reist på ferie til Dubai - et land som er markert som rødt på FHIs oversikt - noe som betyr at reisende må i ti dagers karantene ved retur til Norge.

Allerede to dager etter hjemreisen dukket det imidlertid opp et bilde av Johnsen på en restaurant på hennes egen Instagram-profil. Da haglet det med kommentarer av det kritiske slaget.

REFSES FOR DETTE: Melina Johnsen hevder at hun var i karantene, til tross for at hun la ut et bilde på Instagram fra en restaurant. Foto: Skjermdump/Instagram
REFSES FOR DETTE: Melina Johnsen hevder at hun var i karantene, til tross for at hun la ut et bilde på Instagram fra en restaurant. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer

Blant dem som brukte storslegga på realitydeltakeren var tidligere fotballspiller, nå «Farmen»-programleder og influenserkritiker, Mads Hansen.

Etter at stormen hadde blusset opp, nektet hun for anklagene . Hun hevdet så at det var et gammelt bilde hun hadde publisert.

- Jeg brøt karantenen

To måneder seinere innrømmer hun imidlertid at dette var en løgn. Det gjør hun overfor reality-kollega Isabelle Eriksen (24) i hennes podkast «Realitypodden». De to kommer blant annet inn på temaet reising under corona.

- Jeg har gjort det, det er jo lov til å reise, men da må man holde den jævla karantenen, da, forteller hun, hvorpå podkastverten spør hvordan det gikk.

TILBAKE: Melina Johnsen er med på den tredje sesongen av «Ex on the beach». Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

- Nå skal jeg være ærlig. Jeg trodde jeg skulle være i karantene i 48 timer etter at jeg kom hjem, for da får man svar på coronatesten. Jeg var så dum at jeg gikk ut. Jeg gikk ut og spiste med ei venninne. Jeg la ut bilde av det, og det ble mye storm rundt akkurat det. Mads Hansen tok meg, og det var ikke måte på. Men jeg brøt karantenen, sier hun.

View this post on Instagram

Peace 🧚🏽

A post shared by 🦋 MELINA NATHALIE JOHNSEN (@melinajohnseen) on

24-åringen forteller også at karantenebruddet kan få konsekvenser for henne.

- Jeg skal i avhør angående dette, med politiet. De har bevis på at jeg har brutt karantenen. Jeg tror det blir en bot på 20 000 kroner, sier hun.

Derfor løy hun

Det bekrefter hun også overfor Dagbladet. Hun forteller at hun ikke var sikker på hvor lang karantena var, men at hun tok sjansen på at det var 48 timer.

Johnsen forteller at hun valgte å lyve for å unngå mer netthets.

- Det ble jo kaos. Det er aldri noen som skal si noe hyggelig, men bare si dritt.

Hun velger imidlertid å innrømme karantenebruddet nå fordi hun vil ta ansvar for det hun gjorde.

- Man må jo bare stå for det man har gjort, og prøve å gjøre opp for seg. Jeg har innrømmet det nå, men det ville nok kommet fram før eller seinere uansett. Jeg vet ikke om jeg angrer på at jeg løy, men jeg kunne stått fram og vært ærlig tidligere, sier hun.

ENDRING: Melina Johnsen lot kamerateamet fra «Influenserne» bli med inn da hun skulle gjøre en endring på utseendet. Video: Dplay / Kine Falch. Reporter: Thea Hope Vis mer

Det finnes en rekke eksempler på folk som har brutt karantenen og som har fått høye bøter.

I april ble det kjent at en 22 år gammel mann fra Oslo var tiltalt for fire karantenebrudd, og ved et av tilfellene fikk han 39 000 kroner i bot.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer