Lovisa Worge:

Innrømmer inngrep

- Var virkelig et kompleks, sier den svenske influenseren.

SUKSESS: Både Lovisa Worge og Bianca Ingrosso gjør det svært godt karrieremessig. Foto: Skjermdump fra Instagram/@Lovisaworge
SUKSESS: Både Lovisa Worge og Bianca Ingrosso gjør det svært godt karrieremessig. Foto: Skjermdump fra Instagram/@Lovisaworge Vis mer
Publisert

Den svenske influenseren Lovisa Worge (26) er nok fremdeles her til lands best kjent som venninna til influenser, gründer og TV-profil Bianca Ingrosso (28).

Duoen har jobbet tett de siste åra, samtidig som Worge har skapt et navn for seg selv. Hun har også, naturligvis, medvirket i Ingrossos TV-serie «Imperiet Bianca», hvor hun i siste episode er svært ærlig.

- Vi alle i denne bransjen viser en eller annet form for ideal. Jeg synes selvsagt at vi bærer et stort ansvar når folk vil se ut og gjøre det samme som oss, sier 26-åringen, og fortsetter:

- Da jeg flyttet til Stockholm sa en fotograf til meg at «du kommer til å bli ødelagt, du kommer til å få en spiseforstyrrelse og du kommer til å ville endre hele utseendet ditt og miste deg selv», sier hun blant annet i episoden.

Kompleks

Ingrosso har tidligere vært åpen om at hun har fikset på utseendet sitt, men først nå bekrefter Worge det samme. Samtidig innrømmer hun at det ikke alltid er lett å være en offentlig person.

- Jeg har fikset på leppene mine og nesa mi. Min nese var virkelig et kompleks. Jeg fikk høre det av en gammel kjæreste under oppveksten og det brant seg fast i meg og vokste, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer