«4-stjerners middag»:

Innrømmer juks på «4-stjerners middag». Bestilte mat på døra

Flere kjendiser tok «en spansk en».

ÅPNER DØRENE: Sophie Elise Isachsen, Else Kåss Furuseth og Tore Petterson (her med kjæresten) erkjenner at de tok noen snarveier under «4-stjerners middag». Her avbildet på premierefest i Oslo torsdag. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
ÅPNER DØRENE: Sophie Elise Isachsen, Else Kåss Furuseth og Tore Petterson (her med kjæresten) erkjenner at de tok noen snarveier under «4-stjerners middag». Her avbildet på premierefest i Oslo torsdag. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg jukser. Jeg tror det kommer med på tv, sier Sophie Elise Isachsen (22) til Dagbladet.

Toppbloggeren er blant kjendisene som deltar i den niende utgaven av TVNorges «4-stjerners middag» - programmet der et knippe kjentfolk inviterer hverandre hjem for å rangere kokkekunster og vertskap.

Under opptakene, som ble gjort for halvannet år siden, var Isachsen hjemme hos artisten Omer Bhatti (32), programleder Sigurd Sollien (50) og tidligere langdistanseløper Ingrid Kristiansen (60).

- Kunne ikke lage mat

Men før hun selv skulle åpne dørene, måtte TVNorge gå med på et krav.

- Jeg kunne ikke lage mat, så et av kriteriene for at jeg skulle være med, var at jeg fikk lov til å bestille en rett. De fleste kan jo lage litt mat, men jeg kunne virkelig ikke lage noen ting, forklarer 22-åringen.

Bloggeren, som møter oss på premierefest i Oslo, tror situasjonen hadde vært annerledes om programmet hadde vært spilt inn i dag - da kokkekunnskapene er noe forbedret.

- Men jeg lagde resten selv, da. Og hadde det hjemme hos meg selv. Så der jukset jeg ikke, forteller hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer