Charlize Theron:

Innrømmer narkotikabruk

- Jeg bruker ikke noe av dette nå lenger.

STERKT BÅND: Her er Charlize Theron sammen med moren Gerda på premieren av sin nyeste film Long Shot sist måned. Foto: NTB Scanpix
STERKT BÅND: Her er Charlize Theron sammen med moren Gerda på premieren av sin nyeste film Long Shot sist måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hollywood-stjernen Charlize Theron (43) og moren Gerda Martiz har i alle år hatt et svært nært forhold. I store deler av oppveksten var det nemlig bare de to.

Da Oscar-vinneren nylig gjestet TV-showet «Watch What Happens Live With Andy Cohen» sammen med kollega Seth Rogen (37), innrømmet Theron at hun alltid har vært veldig åpen med sin mor.

Begge skuespillerne hadde med seg mødrene på showet, og det var under en runde av spørreleken «Hvilken mor vet best?» at Charlize kom med en noe overraskende avsløring. Det skriver US Weekly.

Har eksperimentert

Programleder Andy Cohen stilte Gerda følgende spørsmål:

- Utenom marihuana, hvilke andre narkotiske stoffer har Charlize innrømmet å ha prøvd?

- Alle, svarte hun uten å nøle, ifølge nettstedet.

Theron bekreftet deretter at moren var «ganske nær» det riktige svaret før hun holdt fram et skilt hvor hun hadde listet opp følgende ulovlige stoffer: «MDMA, syre, sopp og kokain».

SEXSKANDALE: Skuespilleren Charlize Theron sjokkerte med en bissar sexvideo. Det viste seg imidlertid å være en aprilsnarr. Vis mer

- Det er forresten lenge siden, og jeg bruker ikke noe av dette nå lenger, forklarte Oscar-vinneren, og presiserte:

- Det er veldig lenge siden.

Saken fortsetter nedenfor.

«Monster»-stjernens uttalelse kom bare noen dager etter at hun hadde innrømmet å ha røyket mye marihuana i 20-åra. Det gjorde hun på radioprogrammet til Howard Stern.

- Men etter at jeg fylte 30 år, så var jeg ikke noe morsom å være sammen med når jeg røykte. Jeg ble ikke paranoid, jeg ble bare skikkelig kjedelig, fortalte hun, ifølge US Weekly.

- Jeg ville bare spise og ligge på sofaen. Jeg ble utrolig antisosial.

Tøff oppvekst

Theron vokste opp i Sør-Afrika, og barndommen hennes var alt annet enn rosenrød. I 1991, da hun var 15 år gammel, opplevde hun at moren skjøt og drepte faren.

Gerda ble seinere frikjent fordi domstolen mente hun hadde handlet i nødverge.

- Han skrek at han ville drepe oss, utrydde oss, har filmstjernen tidligere fortalt om den fryktelige hendelsen.

SENSURERT: Oscar-antrekket til den sørafrikanske filmstjerna Charlize Theron, ble for mye for det iranske nyhetsbyrået ILNA, som «kledde på henne». Video: Facebook/My Stealthy Freedom Les hele saken her: http://www.dagbladet.no/kultur/67358956 Vis mer

Fra 2013 til 2015 var 43-åringen i et forhold med Hollywood-stjernen Sean Penn (58). De to rakk også å forlove seg under en romantisk ferietur til Paris, før de gikk hver til sitt.

I tillegg har Charlize et ni år langt forhold til skuespilleren Stuart Townsend (46) bak seg. De brøt med hverandre i 2010.

I dag er hun alenemor til adoptivbarna Jackson (7) og August (3), som hun adopterte i henholdsvis 2012 og 2015.

- Jeg er ikke en gutt

Da Jackson først ble en del av familien, introduserte skuespilleren ham til verden som en gutt. Forrige måned fortalte 43-åringen at Jackson er transkjønnet, og at sjuåringen oppdras som jente. Det skrev irske Independent.

- Ja, jeg trodde hun var en gutt jeg også. Helt til hun så på meg da hun var tre og sa «jeg er ikke en gutt», delte skuespilleren, og la til at hun nå har to nydelige døtre som hun vil beskytte og se utvikle seg.

- De ble født som de er, og akkurat hvor i verden de begge finner seg selv og hvem de vil være, er ikke opp til meg å bestemme, sa hun, ifølge nettstedet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer