Ben Affleck:

Innrømmer ny smell

Ben Affleck (47) falt av vannvogna.

AVHENGIGHET: Ben Affleck har ved flere anledninger fått behandling mot alkoholisme. I helga sprakk han, innrømmer han selv. Foto: NTB Scanpix
AVHENGIGHET: Ben Affleck har ved flere anledninger fått behandling mot alkoholisme. I helga sprakk han, innrømmer han selv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 2017 avslørte filmstjerna Ben Affleck (47) at han hadde gjennomgått behandling for alkoholisme, nesten to år etter at han og kona Jennifer Garner (47) bekreftet at de skulle skilles.

Etter å ha slitt med alkoholproblemer over en lengre periode, ble det i fjor sommer også kjent at «Batman»-stjerna var innlagt til avrusning.

Han tilbrakte den gang 40 dager på en klinikk for alkoholmisbrukere, og bare kort tid etter delte skuespilleren et åpenhjertig innlegg om hvordan han kjemper mot avhengigheten.

47-åringen har flere ganger uttalt seg om problemene sine, noe han også gjorde tidligere i år, da han blant annet fortalte at alkoholismen er blitt en del av livet hans.

Den gang hadde Affleck fullført tre rehab-opphold. Hans første var i 2001, deretter i 2017 og sist i fjor. I 2018 var det ekskona, som han har barna Violet (13), Seraphina (10) og Samuel (7) sammen med, som oppfordret han til å få hjelp.

EKSER: Ben Affleck og Jennifer Garner har tre barn sammen, men finaliserte skilsmissen i fjor. Her sammen i 2014. Foto: NTB Scanpix
EKSER: Ben Affleck og Jennifer Garner har tre barn sammen, men finaliserte skilsmissen i fjor. Her sammen i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Innrømmer å ha drukket

Men ifølge People gikk Ben Affleck på en smell i helga, og skal ha blitt observert beruset under UNICEF Masquerade Ball i Hollywood. I en video TMZ har av stjerna, kan man se at 47-åringen tilsynelatende har problemer med å gå på vei til arrangementet.

Ifølge TMZ innrømmer Affelck selv glippen.

- Det skjer. Det var en glipp, men jeg skal ikke la meg avspore av det, sier han i videoen før han entrer det som skal være Garners hjem.

- Kjemper for familien

«Å kjempe mot avhengigheten er en livslang og vanskelig kamp, og man blir derfor aldri helt ferdig med et rehab-opphold. Det er en fulltidsforpliktelse, og jeg kjemper for meg selv og for familien min (...) Det hjelper å vite at jeg ikke er alene», skrev Affleck på Instagram for ett år siden.

Tidligere i år åpnet han seg ytterligere om hvordan han opplever kampen mot alkoholavhengigheten.

- Noen mennesker synes det er ubehagelig, men jeg synes egentlig ikke det gjør noe å snakke om alkoholisme og det å være en alkoholiker.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

- Det er en del av livet mitt. Det er noe jeg jobber med. Det trenger ikke å utgjøre hele identiteten min og være alt, men det er noe du vet du må jobbe med, fortalte han på «Today show», ifølge US Weekly.

Trebarnsfaren forklarte også at han ikke er flau over at han sjekket inn for å få behandling.

- Jeg er stolt over det. Det handler om deg selv, livet ditt, familien din og … Vi støter på hindringer, og vi må håndtere dem, sa han, ifølge nettstedet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer