Ben Affleck:

Innrømmer ny smell

Ben Affleck (47) falt av vannvogna.

AVHENGIGHET: Ben Affleck har ved flere anledninger fått behandling mot alkoholisme. I helga sprakk han, innrømmer han selv. Foto: NTB Scanpix
AVHENGIGHET: Ben Affleck har ved flere anledninger fått behandling mot alkoholisme. I helga sprakk han, innrømmer han selv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 2017 avslørte filmstjerna Ben Affleck (47) at han hadde gjennomgått behandling for alkoholisme, nesten to år etter at han og kona Jennifer Garner (47) bekreftet at de skulle skilles.

Etter å ha slitt med alkoholproblemer over en lengre periode, ble det i fjor sommer også kjent at «Batman»-stjerna var innlagt til avrusning.

Han tilbrakte den gang 40 dager på en klinikk for alkoholmisbrukere, og bare kort tid etter delte skuespilleren et åpenhjertig innlegg om hvordan han kjemper mot avhengigheten.

47-åringen har flere ganger uttalt seg om problemene sine, noe han også gjorde tidligere i år, da han blant annet fortalte at alkoholismen er blitt en del av livet hans.

Den gang hadde Affleck fullført tre rehab-opphold. Hans første var i 2001, deretter i 2017 og sist i fjor. I 2018 var det ekskona, som han har barna Violet (13), Seraphina (10) og Samuel (7) sammen med, som oppfordret han til å få hjelp.

Innrømmer å ha drukket

Men ifølge People gikk Ben Affleck på en smell i helga, og skal ha blitt observert beruset under UNICEF Masquerade Ball i Hollywood. I en video TMZ har av stjerna, kan man se at 47-åringen tilsynelatende har problemer med å gå på vei til arrangementet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer