Daniel Høglund:

Innrømmer promillekjøring

- Jeg skammer meg.

PRMILLEKJØRING: Daniel Høglund innrømmer at han har kjørt i ruspåvirket tilstand flere ganger. FOTO: Rune Bendiksen / NENT Group
PRMILLEKJØRING: Daniel Høglund innrømmer at han har kjørt i ruspåvirket tilstand flere ganger. FOTO: Rune Bendiksen / NENT Group Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av 2018 kom nyheten om at en tv-profil i 30-åra hadde kjørt inn i et betongsperring med 1,92 i promille. Mannen er 35 år gamle Daniel Høglund, kjent som programleder for en rekke sportssendinger på Viasat.

I 2019 ble Høglund i Oslo tingrett dømt til fengsel i 24 dager, en bot på 75 000 kroner og tap av førerkort i to og et halvt år.

Nå, i et innlegg på Twitter, innrømmer Høglund at han har blitt tatt for promillekjøring igjen.

Promille

I et innlegg delt på Twitter skriver 35-åringen følgende:

«Beklager til alle jeg nå skuffer. Mest av alt er jeg skremt og skuffet over meg selv. Nå skal jeg jobbe meg gjennom mine personlige ting, og ta en pause fra alt. Unnskyld, alle sammen. Jeg skammer meg skikkelig».

Han innrømmer videre at han kjørte i ruspåvirket tilstand så seint som natt til i går, torsdag, da han måtte hente samboeren på byen.

«Jeg ble stoppet av politiet med for høy promille. Jeg kommer til å miste lappen og måtte sone for det jeg har gjort. Noe jeg selvsagt fortjener».

Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med Daniel Høglund for en kommentar, foreløpig uten hell.

Dagbladet har vært i kontakt med sportssjef i Nent Group, Kristian Oma, som viser til en felles pressemelding. Han ønsker ikke å kommentere saken ytterligere.

- Vi har oversikt over Daniels situasjon og utfordringer, og tar dette veldig seriøst. Det som har skjedd er helt uakseptabelt, og vi har vært veldig direkte i vår dialog med ham rundt dette. Vi krever at han tar tak i sine problemer, og har sammen lagt en plan der vi er enige om at han skal få profesjonell oppfølging. Han er nå tatt av skjermen inntil videre, og skal få tid til å håndtere sine problemer.

FYLLEJØRTE: En politimann får kraftig kritikk etter at han fyllekjørte på jobb. Video: Aurora PD Vis mer

Boligstrøk

I 2019 erkjente han alle forholdene i retten i en tilståelsesdom.

- Jeg hadde vært på jobb. Etter det var det et oktoberfestarrangement, der jeg var et par timer, sa han i sin forklaring for dommeren.

Høglund sa videre at han dro videre til forskjellige utesteder i Larvik, og at han ble utover stengetid denne natt til lørdagen i 2018.

Kollisjonen skjedde i et boligstrøk. 35-åringen forklarte at det var vanskelig å tidfeste hendelsen, men at politiet skal ha kommet raskt til ulykkesstedet og at han avga forklaring for dem samme natt.

Ingen ble skadd i hendelsen, og det var ikke høy fart.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer