Julianne «Pilotfrue» Nygård:

Innrømmer reklamebløff: - Tråkket i noen feller

Influenseren innrømmer at hun flere ganger har reklamert for ting hun ikke har stått inne for.

BLØFF: Julianne Nygård legger ikke skjul på at hun har bløffet for følgerne sine. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
BLØFF: Julianne Nygård legger ikke skjul på at hun har bløffet for følgerne sine. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag var det premiere på serien «Da vi styrte internett». I den anledning har flere tidligere bloggere, nå ofte omtalt som influensere, stilt opp for å sette karrieren sin under lupen til programleder Linnéa Myhre (31).

I løpet av Julianne «Pilotfrue» Nygård (31) sin episode kommer det fram at hun ikke alltid har vært helt oppriktig i reklameinnleggene sine. Blant annet avslører hun at hun aldri har lest bokserien «Calendar Girl», som hun reklamerte for i 2016.

Løgn

Med setninger som «boka burde være pensum for han som ikke vet hvordan man skal forføre ei jente», «dette er en underholdende, varm og sexy bok, akkurat som de to første», lar hun altså følgerne sine tro at hun har lest bøkene. Dette er underbygget av flere poserende bilder med boka.

Dette er altså rein sprøyt, avslører Nygård, til stor latter fra de andre deltakerne.

- Jeg har lest særdeles få bøker i mitt liv. Det er ikke noe jeg er stolt av, men jeg er ikke noe glad i å lese bøker, innrømmer hun lattermildt i serien.

Hun tipper hun tok seg betalt 5-10 000 kroner per innlegg på den tida. Nygård avslører også at hun dessuten løy om Freias sjokoladerull med smoothie-smak i 2015.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.