Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jada Pinkett Smith

Innrømmer sidesprang

I en samtale med ektemannen Will Smith innrømmer Jada Pinkett Smith at hun hadde en utenomekteskapelig affære da de to var separert.

SAMMEN IGJEN: Skuespillerne Will Smith og Jada Pinkett Smith er sammen igjen etter å ha vært separert en periode. Foto: AFP PHOTO / Robyn BECK
SAMMEN IGJEN: Skuespillerne Will Smith og Jada Pinkett Smith er sammen igjen etter å ha vært separert en periode. Foto: AFP PHOTO / Robyn BECK Vis mer

NEW YORK (Dagbladet): Skuespillerne Will Smith (51) og Jada Pinkett Smith (48) har vært gift i 23 år.

Det har imidlertid i en årrekke vært spekulert på om et åpent ekteskap skal være en del av parets suksessoppskrift. Paret har tidligere avkreftet dette.

Men nylig ble det kastet mer bensin på bålet da artisten August Alsina (27) hevdet i et intervju med US Magazine at han har hatt en affære med Jada.

- Et forhold

Fredag kommenterte Jada og Will Smith denne påstanden i en samtale på Jada Pinkett Smiths Facebook-show «Red Table Talk».

Hun forklarer at forholdet til Alsina startet som et vennskapsforhold for fire år siden.

- Det ble en annen type forvikling, sier hun om hvordan det utviklet seg da hun og Will Smith var separert og hun trodde ekteskapet var over.

- En forvikling? Et forhold? spørs Will Smith ektefellen, ifølge AP.

TÅREVÅTT: Jada Smith møtte Will Smiths ekskone, Sheree Fletcher, for en samtale om hvordan det var da hun datet Will mens han og Sheree fortsatt var gift. Video: Red Table Talk via CNN Vis mer

- Ja, det var et forhold. Absolutt. Jeg hadde mye smerte. Jeg var veldig ødelagt. I prosessen med det forholdet fant jeg definitivt ut at du kan ikke finne lykke utenfor deg selv. Jeg vil definitivt si vi gjorde alt vi kunne for å komme vekk fra hverandre uten å innse at det ikke var mulig, sier Pinkett Smith.

Nå er imidlertid ekteparet sammen igjen etter separasjonen, men begge framsto som ubekvemme under den Facebook-distribuerte samtalen, rapporterer nyhetsbyrået.

Avviser tillatelse

Alsina har ikke kommentert uttalelsen fra Jada Pinkett Smith.

Hun lurer imidlertid på hvorfor Alsina gikk offentlig ut med opplysningene, og hun avviste også påstanden fra Alsina om at Will Smith hadde gitt tillatelse til affæren.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 19.05.2012 FIKK NOK: Da den ukrainske TV-reporteren Vitalii Sediuk prøvde å kysse Hollywood-stjerna Will Smith på premieren av «Men In Black 3» i Moskva i går, eksploderte skuespilleren og fika til reporteren i ansiktet. Video: AP Vis mer

- Den eneste personen som kan gi tillatelse i de spesifikke omstendighetene, var meg selv. Men jeg kan faktisk forstå hvordan Alsina kunne oppfatte at det var en tillatelse der fordi vi var separerte som venner. Og jeg tror han også ønsket å gjøre det klart at han ikke er en person som ødelegger ekteskap, fordi det er han ikke, sier Jada Pinkett Smith.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!