Jada Pinkett Smith

Innrømmer sidesprang

I en samtale med ektemannen Will Smith innrømmer Jada Pinkett Smith at hun hadde en utenomekteskapelig affære da de to var separert.

SAMMEN IGJEN: Skuespillerne Will Smith og Jada Pinkett Smith er sammen igjen etter å ha vært separert en periode. Foto: AFP PHOTO / Robyn BECK
SAMMEN IGJEN: Skuespillerne Will Smith og Jada Pinkett Smith er sammen igjen etter å ha vært separert en periode. Foto: AFP PHOTO / Robyn BECK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Skuespillerne Will Smith (51) og Jada Pinkett Smith (48) har vært gift i 23 år.

Det har imidlertid i en årrekke vært spekulert på om et åpent ekteskap skal være en del av parets suksessoppskrift. Paret har tidligere avkreftet dette.

Men nylig ble det kastet mer bensin på bålet da artisten August Alsina (27) hevdet i et intervju med US Magazine at han har hatt en affære med Jada.

- Et forhold

Fredag kommenterte Jada og Will Smith denne påstanden i en samtale på Jada Pinkett Smiths Facebook-show «Red Table Talk».

Hun forklarer at forholdet til Alsina startet som et vennskapsforhold for fire år siden.

- Det ble en annen type forvikling, sier hun om hvordan det utviklet seg da hun og Will Smith var separert og hun trodde ekteskapet var over.

- En forvikling? Et forhold? spørs Will Smith ektefellen, ifølge AP.

- Ja, det var et forhold. Absolutt. Jeg hadde mye smerte. Jeg var veldig ødelagt. I prosessen med det forholdet fant jeg definitivt ut at du kan ikke finne lykke utenfor deg selv. Jeg vil definitivt si vi gjorde alt vi kunne for å komme vekk fra hverandre uten å innse at det ikke var mulig, sier Pinkett Smith.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.