The Chainsmokers:

Innrømmer trekant med fans

Røper pikante detaljer fra sexlivet.

AVSLØRER: Artistene Alex Pall (t.h.) og Andrew Taggert (t.v.), bedre kjent som The Chainsmokers, kommer med sexavsløringer. Her fotografert sammen med Kelsea Ballerini. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB
AVSLØRER: Artistene Alex Pall (t.h.) og Andrew Taggert (t.v.), bedre kjent som The Chainsmokers, kommer med sexavsløringer. Her fotografert sammen med Kelsea Ballerini. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

The Chainsmokers er en amerikansk duo fra New York, som består av Andrew Taggart (33) og Alex Pall (37). De slo gjennom med singelen «Selfie» i 2014, og har blant annet hitlåta «Closer».

Som to av verdens mest kjente artister kan man ikke se bort ifra at de drukner i romantiske tilbud. I podkasten «Call Her Daddy» kommer imidlertid duoen med overraskende avsløringer rundt eget sexliv. Det melder Page Six.

Samtaleemnet dukker opp når duoen får spørsmålet om hvem av de som mest sannsynlig ville hatt sex med en fan.

- Jeg tror aldri vi har hatt sex med en blodfan som går med ansiktene våre på T-skjorten, svarer Taggart.

Etter hvert dukker det opp nok et seksuelt spørsmål. Da om hvor ofte folk spør om å ha trekant med dem, og hvor ofte de faktisk takker ja.

Duoen ler nervøst, og forteller at det har skjedd.

- Jeg tror vi begge tenkte «Hva i helvete skjedde nå?», fordi trekantene aldri var planlagt, hvis du skjønner hva jeg mener?, sier Pall, mens Taggart legger til at det hadde vært «rart».

- Dette skjedde rundt den tida vi pleide å dele hotellrom. I Europa har de to enkeltsenger sammen, de flytter dem ikke fra hverandre engang. Vi ble tvunget inn i slike scenarioer av europeerne fordi de ikke har enkeltsenger, fortsetter Pall og ler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer