Grevinne Alexandra:

Innrømmer utroskap: - Angrer dypt

Nå håper ekskjæresten at grevinnen og barna vil tilgi ham.

FØRT BAK LYSET: Det dramatiske bruddet mellom grevinne Alexandra og Nicolai Peitersen fortsetter å skape overskrifter. Foto: Lars H. Laursen/Aller Media
FØRT BAK LYSET: Det dramatiske bruddet mellom grevinne Alexandra og Nicolai Peitersen fortsetter å skape overskrifter. Foto: Lars H. Laursen/Aller Media Vis mer
Publisert

Denne uka kom nyheten om at forholdet mellom grevinne Alexandra (58) og Nicolai Peitersen (53) er over.

Da Peitersen ikke deltok i bisettelsen av grevinnens mor, reiste det en rekke spørsmål, og mandag ble det altså kjent at paret hadde gått hver til sitt etter rundt halvannet år sammen.

Bruddet framsto som dramatisk og torsdag ble det hevdet at Peitersen hadde vært utro mot grevinnen.

- Det er korrekt. Grevinne Alexandra har dessverre fått bekreftet at det også var en annen kvinne, fortalte hennes talsperson, Helle von Wildenrath Løvgreen, til danske Her og Nu.

«Angrer dypt»

Nå bekrefter også Peitersen selv påstandene.

«Jeg har vært utro, noe jeg angrer dypt på. Jeg beklager uforbeholdent til Alexandra, som jeg elsker inderlig og respekterer høyt, og til hennes to sønner, som jeg bryr meg ufattelig mye om», skriver han i en mail til Ekstra Bladet og fortsetter:

«De tre har vært uvitende om dette, og jeg er fryktelig lei meg for den smerten jeg har forårsaket dem. Jeg håper de vil tilgi meg».

Grevinnen var tidligere gift med prins Joachim (53), som hun har sønnen grev Felix (20) og grev Nikolai (23) sammen med.

PRINSESSETITTEL: Prinsesse Märtha Louise avslutter sine offisielle oppgaver for kongehuset. Dette sier kongehusekspert Caroline Vagle om kontroversene rundt prinsessen. Vis mer

Bryter ikke all kontakt

Til tross for et dramatisk brudd ble det tidligere denne uka kjent at grevinnen ikke kutter alle bånd med eksen.

Alexandra har nemlig valgt å beholde investeringene hun har gjort i Peitersens selskap Wikifactory Group ApS.

- Hun gjør dette av to grunner: fordi de var kjærester og fordi hun synes det er en god investering, fortalte Helle von Wildenrath Løvgreen til danske Se og Hør tirsdag.

Det er ikke kjent hvor mye penger grevinnen har investert i selskapet.

Wikifactory er en digital plattform, hvor designere og ingeniører kan samarbeide for å skape forskjellige produkter og programmer. Nicolai Peitersen er administrerende direktør hos selskapet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer