Beyoncé og Jay Z:

Innrømmer utroskap etter ryktestormen

Rapstjerna Jay Z sier at musikken ble som terapi etter skandalene.

DELER HISTORIEN: Jay Z forteller i et nytt intervju at det er sannhet i ryktene som kona Beyoncé sang om på «Lemonade»-albumet. Han har vært utro. Foto: NTB scanpix
DELER HISTORIEN: Jay Z forteller i et nytt intervju at det er sannhet i ryktene som kona Beyoncé sang om på «Lemonade»-albumet. Han har vært utro. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Med utgivelsen av kritikerroste «Lemonade» klarte popdronninga Beyoncé Knowles (36) å snu en hel verden på hodet. Ikke bare slapp hun albumet uten forvarsel, men hun anklaget også ektemannen for utroskap.

Setningen «You better call Becky with the good hair», fra låta «Sorry», tok av i sosiale medier, og flere mente det handlet om en kvinne som artistens ektemann, rapmogulen Jay Z (47), hadde hatt en affære med.

DRISTIG: Beyoncé entret Grammy-scenen i et svært avslørende antrekk for å framføre «Drunk in Love» med ektemannen Jay Z. Hun fikk seinere kritikk for å ha vært for dristig. Video: Reuters Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

Begge er artister, og på sitt nye album «4:44» har Jay Z omtalt tematikken, ved å si at han beklager for at han har vært med andre kvinner. I et større intervju med The New York Times går han derimot enda dypere inn på tematikken. Flere medier mener nå at han bekrefter den famøse affæren.

- Alt skjer

Intervjuet, som er ett av få stjerna har gitt de siste årene, tar for seg hvordan albumet hans ble til og hvordan kortene han fikk utdelt her i livet har påvirket ham.

Som følge av en turbulent oppvekst og et like tettpakket voksenliv, bestemte han seg for å oppsøke en psykolog.

OVERFALT: Under en konsert i Brasil gikk det ikke helt som planlagt for Beyoncé. En mann i bar overkropp dro superstjerna ned fra scenekanten. Video: hugo711 / Youtube Vis mer Vis mer

- Man må bare overleve. Man går inn i overlevelsesmodus, og hva skjer da? Jo, man skrur av alle følelsene sine. Så selv med kvinner skrur du av følelsene, du klarer ikke å knytte deg til dem, sier han og fortsetter:

- I mitt tilfelle ble det veldig dypt. Så skjer alt, blant annet utroskap, forteller han åpent.

Svarene ble gitt i kontekst til hans nye album, som av journalisten blir beskrevet som en «terapitime». Derfor slår flere medier, deriblant Time, The Telegraph og People, fast at svaret trolig omhandler hans nåværende kone.

STOPPET KONSERTEN: Rapstjerna Jay Z stoppet konserten for å gi ei jente håp om at hun kan bli president, selv om USA er mer sexistisk enn rasistisk, ifølge 48-åringen. Video: CNN Vis mer Vis mer

Han beskriver selv det å bo sammen med en annen musiker som terapeutisk. De to lager musikk sammen, og noen ganger kan det være bra og andre ganger kan det oppleves som «veldig, veldig ukomfortabelt».

- Men det beste stedet å stå i en tornado, er i midten av den. Vi satt midt i stormen, og det var ukomfortabelt. Vi har hatt mange samtaler, sier artisten og legger til at han er stolt av kona og at de «respekterer hverandres musikalske resultater».

Det var etter at de to stjernene samarbeidet om låta «03 Bonnie & Clyde» fra 2002 at det begynte å oppstå søt musikk. De giftet seg i 2008, og har sammen solgt over 300 millioner album på verdensbasis.

Paret har nå tre barn sammen. I 2012 kom dattera Blue Ivy (5) til verden, og tidligere i år kunne familien feire to nye familieforøkelser. Tvillingene Sir og Rumi ble født 13. juni i Los Angeles.

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

Et innlegg delt av Beyoncé (@beyonce)

- Ikke 100 prosent

Ifølge The Independent er det ikke første gang rapperen åpner seg om ambivalens i ekteskapet. I en ny minidokumentar i forbindelse med albumlanseringa, forteller han om hvordan ekteskapet til Beyoncé nesten raknet, hvordan den tøffe tida har påvirket dem begge, og hvordan de sammen klarte å bygge opp forholdet igjen.

- Vi bygget et stort, vakkert herskapshus av et forhold, som ikke var bygget på 100 prosent sannhet, og det begynte dermed å slå sprekker. Offentligheten skjønte at noe skjedde, sa Jay Z, ifølge avisa.

Ryktene om at Jay Z skal ha vært utro fikk blant annet bein å gå på da det dukket opp en video av Solange Knowles, Beyoncés søster, som angrep svogeren i en heis etter Met-gallaen i 2014.

- Vi nådde et punkt hvor vi måtte si at: «Ok, la oss rive alt ned og begynne på nytt.» Det er noe av det vanskeligste jeg har gjort noensinne, fortalte rapperen.

Selv om Jay Z ikke går i detalj på hva årsaken til parets utfordringer har vært, erkjenner han at forholdet på ett tidspunkt hang i en svært tynn tråd.

Blant annet skal 47-åringen ha tryglet kona om å ikke forlate ham.

- Hva skjer med kroppen min akkurat nå? Sa jeg nettopp: «Ikke forlat meg?». Det var en ny følelse.

Beyoncé har foruten tekstene i låtene sine vært svært ordknapp om forholdet til Jay Z. Da hun sparket i gang verdensturneen «The Formation World Tour» i Miami etter «Lemonade»-lanseringa, hyllet hun blant andre ektemannen fra scenen.

I det som ikke kunne tolkes som annet enn en kjærlighetserklæring, ble ryktene om et angivelig slitent ekteskap gjort til skamme.

- Jeg ønsker å dedisere denne sangen til familien min. Til min flotte ektemann. Jeg elsker deg, uttalte hun den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer